ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΟι μεγάλοι τελικοί των σόου

Οι μεγάλοι τελικοί των σόου

Ρίχνουν αυλαία τα φορμάτ του πρώτου μισού της σεζόν με το «Final Four» να κόβει πρώτο την κορδέλα και το «Greece’s Next Top Model» να κονταροχτυπιέται με το «X-Factor».

Συζητήθηκαν και συνεχίζουν να συζητιούνται ιδιαίτερα, μερικά από αυτά θεωρήθηκαν μεγάλες επιτυχίες το πρώτο μισό της σεζόν, ενώ μερικά άλλα δεν κέρδισαν το στοίχημα της τηλεθέασης. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία τους ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα, με την αγωνία των τηλεθεατών να κορυφώνεται αναφορικά με το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των παρακάτω σόου.

Το «Final Four» του ANT1 είναι αυτό που θα αποχαιρετίσει πρώτο το κοινό, καθώς αύριο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής. Η Ζέτα Μακρυπούλια και οι Μιχάλης Κουϊνέλης, Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ελένη Φουρέιρα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο τελευταίο επεισόδιο κλείνοντας τον κύκλο του σόου (βλ. σελ. 28).

Το «Greece’s Next Top Model» απογειώνει την prime time του Star και του Omega, όμως λίγες εβδομάδες έμειναν ακόμη για το μεγάλο τελικό. Η μαγική αυτή βραδιά έχει προγραμματισθεί για την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, ενώ οι τρεις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είναι η Κάτια, η Άννα Μαρία και η Κέισι.

Την ίδια μέρα, όμως, τίτλους τέλους θα ρίξει και το μουσικό σόου του OPEN/Omega, «X-Factor», με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Το φορμάτ, που έφερε χαμόγελα στο κανάλι καθώς ξεπέρναγε κατά πολύ τον ημερήσιο μέσο όρο του σταθμού, θα αποχαιρετίσει το κοινό δίνοντας σκυτάλη στο «Just the 2 of us» που θα παιχτεί τη νέα χρονιά.

Στις 22 Δεκεμβρίου θα «τελειώσει» και το «Voice» του Σκάι/Σίγμα. Το μουσικό πρότζεκτ, που και φέτος σαρώνει τα βράδια της Κυριακής και της Παρασκευής, θα ρίξει τίτλους τέλους με έναν μόνο επίδοξο τραγουδιστή να κατακτά την πρώτη θέση. Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Ελεονώρα Ζουγανέλη και Πάνος Μουζουράκης επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές, όπως και οι παρουσιαστές Γιώργος Λιανός και Χριστίνα Μπόμπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS