ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVOι πρεμιέρες της εβδομάδας στην κυπριακή τηλεόραση

Oι πρεμιέρες της εβδομάδας στην κυπριακή τηλεόραση

Νωρίς-νωρίς τα κανάλια κόβουν και φέτος την κορδέλα της νέας τηλεοπτικής περιόδου με τις μεσημβρινές ενημερωτικές εκπομπές να σέρνουν πρώτες τον χορό καθότι η ενημέρωση ποτέ δεν τελειώνει.

ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ (ΣΙΓΜΑ)
Από τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11π.μ. ο Χρήστος Μιχάλαρος, με μαχητικότητα, έντονη άποψη, γνώσεις και πάνω απ’ όλα αγάπη για τη δουλειά του, κάνει δυναμική πρεμιέρα στο Σίγμα με θέματα που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, την οικονομία και την ενέργεια. Εκτενής ενημέρωση, δελτία ειδήσεων, αναλυτικά ρεπορτάζ, τηλεφωνικές παρεμβάσεις και όλοι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων στο στούντιο για τις δικές τους απαντήσεις γύρω από την επικαιρότητα. Ειδικά ένθετα που αφορούν την υγεία, τον πολιτισμό, την τεχνολογία και την οικονομία για μια σφαιρική προσέγγιση της τοπικής και διεθνούς ειδησεογραφίας, θα περιλαμβάνονται στην ατζέντα του δημοσιογράφου ο οποίος επιστρέφει χωρίς τη Γεωργία Κωνσταντίνου στην παρέα του.

ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ (ΡΙΚ ΕΝΑ)
Η μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ1 καθημερινά μαζί σας από τη Δευτέρα στις 11.30-14.30. H Κατερίνα Μηλιώτη, ο Ντίνος Φοινικαρίδης και ο Πάρης Ποταμίτης ετοιμάζονται για άλλη μία σεζόν να αναδείξουν όλα τα θέματα της επικαιρότητας με συζητήσεις, αναλύσεις, ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις, απευθείας συνδέσεις και ένα πλήρες δελτίο ειδήσεων. Οι τρεις παρουσιαστές υπόσχονται να παρουσιάσουν σφαιρικά όλες τις εξελίξεις σε τοπικά και διεθνή θέματα που απασχολούν τους πολίτες. Πάντα με την αμεσότητα, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ (OMEGA)
Μετά από σχεδόν δυο βδομάδες διακοπής, η μεσημβρινή εκπομπή του Omega επιστρέφει στις οθόνες μας με τον Νίκο Προκομένο να κόβει πρώτος την κορδέλα της νέας σεζόν που επίσημα για την εκπομπή ξεκινάει στις 30 Αυγούστου στις 12μ. όταν ο Ονούφριος Σωκράτους θα επιστρέψει στα (μεσημβρινά) καθήκοντα του μετά από ένα μικρό διάλλειμα για καλοκαιρινές διακοπές. Με ανανεωμένο σκηνικό και με την υπόσχεση να δώσει και πάλι λόγο στους πολίτες φτάνοντας το μαχαίρι στο κόκκαλο σε προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία μας, ο δημοσιογράφος, δηλώνει πανέτοιμος να πολεμήσει για την αλήθεια και τη σωστή ενημέρωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS