CELEBRITIESTVΣασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή!

Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή!

Σασμός: Ο Αντρέας αποκαλύπτει στην Αργυρώ την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή και η σχέση της με τον Αστέρη κλονίζεται.

Παράλληλα, η Βασιλική σκέφτεται να παραδοθεί για τον θάνατο του Λάζαρου, ενώ η κηδεία του δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα στο χωριό.

1701339599460 534126891 Sasmos

Η Εύα κάνει όλο και περισσότερο υποχείριό της τον Αντρέα. 0 Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει η τακτική της, αυτή ωστόσο δεν φαίνεται να σταματά πουθενά και είναι αποφασισμένη να ολοκληρώσει το σχέδιό της. Παράλληλα, η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που τη βρήκε δεν είναι ο αληθινός Κωστάκης, ο συγκροτούμενος του συζύγου της, γεγονός που ανοίγει τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες. Από την άλλη, οι έρευνες για τον θάνατο του Λάζαρου ξεκινούν.

Sasmos D.lalos M.lampropoyloy
Η Βασιλική, η οποία νιώθει πως θα φτάσουν στα ίχνη της, βρίσκεται σε απόγνωση και είναι έτοιμη να προβεί σε μία παράτολμη κίνηση, αλλά η Καλλιόπη τη σταματάει. Ταυτόχρονα, η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ λαμβάνει ένα τηλεφώνημα που την αναστατώνει. Η κοπέλα πηγαίνει να συναντήσει τον Αντρέα και τότε μαθαίνει το ένοχο μυστικό του Μαθιού και τον λόγο για τον οποίο ο Αστέρης δεν μιλάει με την οικογένειά του και κρατάει αυτή τη σκληρή στάση. 0 Αντρέας τής αποκαλύπτει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και η Αργυρώ παθαίνει σοκ

Πηγή: mytv

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS