CELEBRITIESTVΣασμός: Η Μαρίνα χωρίζει τον Αντώνη

Σασμός: Η Μαρίνα χωρίζει τον Αντώνη

Σασμός: Η Μαρίνα μαθαίνει από τη Θοδώρα την αλήθεια για τον θάνατο του Πετρή και δίνει τέλος στη σχέση της με τον Αντώνη.

Παράλληλα, η Θοδώρα χωρίζει τον Γiώργο και φεύγει από την Κρήτη, ενώ η Αργυρώ προδίδει τον Αστέρη και συναντιέται κρυφά από εκείνον με την Καλλιόπη. H γιαγιά ζητάει εξοργισμένη από τον Τηλέμαχο και τον Αντρέα να παραδώσουν τον Λάζαρο στις Αρχές, καθώς ξέρει πως αν τον βρουν πρώτοι οι Σταματάκηδες θα θελήσουν εκδίκηση. Εκείνοι αρνούνται, αλλά δυστυχώς για τον φυγά το κρησφύγετό του δεν αργεί να φανερωθεί.

Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα, μετά την αποβολή της, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τον Πετρή και όσα συνέβησαν πριν από τον θάνατό του στη Μαρίνα. Η τελευταία ακούει σοκαρισμένη την κοπέλα και συνειδητοποιεί τα γεγονότα που οδήγησαν στον άδικο χαμό του γιου της. 0 Μανόλης και η Βασιλική, από την άλλη, βυθίζονται όλο και πιο πολύ στο πένθος και δείχνουν ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν την απώλεια του Νικηφόρου.

Την ίδια στιγμή, η αποκάλυψη πως η Καλλιόπη γνώριζε τα πάντα για τον φόνο του Στεφανή συγκλονίζει τον Αστέρη. Η σύγκρουση μεταξύ τους είναι άγρια και τα πράγματα για την οικογένεια των Σταματάκηδων μοιάζουν, πια, να μπαίνουν σε έναν δρόμο χωρίς επιστροφή.

Πηγή Mytv

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS