CELEBRITIESTVΜε νέα εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας στην prime-time του κρατικού καναλιού

Με νέα εκπομπή ο Σάββας Πούμπουρας στην prime-time του κρατικού καναλιού

Επιστρέφει στο ΡΙΚ ο Σάββας Πούμπουρας στην prime time του κρατικού καναλιού – Το τρέιλερ παρέα με την Ελπίδα Ιακωβίδου

Τα χέρια με το ΡΙΚ έδωσε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Σάββας Πούμπουρας κι έτσι έγινε η συμφωνία με κανάλι για μία νέα καθημερινή, απογευματινή εκπομπή που θα παρουσιάζει στην prime-time ζώνη του κρατικού καναλιού.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι γνώσεων πολύ ανταγωνιστικό, το οποίο αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις και θα προβάλλεται στη θέση του “Ο Πιο αδύναμος Κρίκος”.

Ο γνωστός κύπριος παρουσιαστής, είχε μία πολύ πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική χρονιά με την παρουσίαση του Best Friend’s Fear στον ANT1 και τώρα είναι έτοιμος για κάτι καινούργιο.

Το προηγούμενο διάστημα ταξίδεψε στην Κύπρο ώστε να συζητήσει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις και τελικά αποφάσισε να συνεργαστεί με το ΡΙΚ.

Την αποκάλυψη έκανε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού, Ελπίδα Ιακωβίδου, την οποία βλέπουμε στο τρέιλερ της εκπομπής μαζί με τον παρουσιαστή.

Ο Σάββας Πούμπουρας πρόκειται να παρουσιάσει καθημερινό τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ονομάζεται “Κοντά Έπεσες” και θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

kontaepeses

Δείτε το trailer: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS