CELEBRITIESTVSurvivor 5: Oι τηλεθεατές βρήκαν τον νικήτη - Χαμός στο twitter για...

Survivor 5: Oι τηλεθεατές βρήκαν τον νικήτη – Χαμός στο twitter για τις ψήφους εναντίον του

Καθολική αποθέωση για τον παικταρά Πηλίδη, άγριο κράξιμο σε Σπανού και Παπαδοπούλου που τον ψήφισαν!

Γιωρίκα προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα! Έτσι φαίνεται πως αντιμετωπίζεται ο παικταράς Πηλίδης από τους χρήστες του Twitter, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση του κοινού από την πρώτη ημέρα του Survivor 5.

Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε χθες (26/12) την πρεμιέρα του και, αν δεν υπάρξει εισβολή κάποιου παίκτη που να στρέψει σε εκείνον το ενδιαφέρον, όπως έγινε πέρυσι με τον Σάκη Κατσούλη, έχουμε ήδη… φαβορί για το έπαθλο και αυτός δεν είναι άλλος από τον παγκόσμιο πρωταθλητή της πάλης, που εντυπωσίασε με τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και τη συμπεριφορά του.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης ήταν εκπληκτικός στην πρεμιέρα, με τρέξιμο σαν… δαίμονας της Ταζμανίας και αρκετά καλή επίδοση στο στόχο στο τέλος. Η δε ιστορία του για το πώς έφτασε στο να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής, ήταν αρκετά συγκινητική, έχοντας το «πακέτο» για να φτάσει μέχρι τέλους.

Νικητής ήδη ο Πηλίδης, «θύελλα» αντιδράσεων για τις δύο ψήφους εναντίον του

Το Twitter τον λάτρεψε και, παράλληλα, «κατακεραύνωσε» τις δύο γυναίκες, που τον ψήφισαν στην πρώτη ψηφοφορία, θέλοντας εξαρχής να δημιουργήσουν κλίμα εναντίον του. Η Ελισάβετ Σπανού και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δέχθηκαν όλο το κράξιμο, τόσο για την ψήφο όσο και για την κλασική δικαιολογία για τους ισχυρούς αγωνιστικά παίκτες, που κανείς πια δεν πιστεύει, με αποτέλεσμα να υπάρξει και ένταση στο συμβούλιο.

«Παλτά με τις πιο ηλίθιες δικαιολογίες» και… άλλα πολλά γράφονται στα social media, με το κοινό να παίρνει σαφή θέση υπέρ του Πηλίδη, ενώ μας πρόσφερε και στιγμές άφθονου γέλιου σε άλλες αναρτήσεις.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS