ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων - Άγριος καβγάς Ναυσικάς με Ευρυδίκη...

Survivor: Χαμός στην καλύβα των Διασήμων – Άγριος καβγάς Ναυσικάς με Ευρυδίκη (βίντεο)

Δείτε το αποψινό trailer.

Γκρίνια, εντάσεις και καβγάδες φέρνουν οι συνεχόμενες ήττες στην ομάδα των Διασήμων με αποτέλεσμα να επικρατεί ένας χαμός στην καλύβα τους.

Αυτή την φορά καβγάς ξέσπασε μεταξύ της Ναυσικάς και της Ευριδίκης. Συγκεκριμένα, από το πρώτο συμβούλιο που έγινε το βράδυ της Κυριακής υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Σάκης Αρσενίου.

Οι Κόκκινοι μετά τη δεύτερη ήττα τους κλήθηκαν να δώσουν έναν ακόμη συμπαίκτη τους, ενώ ο Άρης Σοϊλέδης έδωσε και τον τρίτο αφού είχε την ατομική ασυλία. Πριν από την ψηφοφορία όμως είδαμε στην παραλία τους να γίνεται χαμός.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν αυτή που βγήκε προτεινόμενη προς αποχώρηση από την ψηφοφορία και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση την Μυριέλλα Κουρεντή.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας ξέσπασε στην παραλία μεγάλος καβγάς. Η Ναυσικά φανερά ενοχλημένη δήλωσε: «Πέντε άτομα με ψήφισαν και δεν κατάλαβα το λόγο».

Ακολoύθως έρχεται σε ρήξη με την Ευρυδίκη, ενώ ο Άρης προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση.

Πέραν από τον καβγά, θα παρακολουθήσουμε και μία συγκινητική στιγμή με τους παίκτες να λυγίζουν όταν ακούνε ότι το έπαθλο στον απαιτητικό στίβο μάχης, θα είναι επικοινωνία, με τον Απόστολο Ρουβά να ζητάει δημόσια συγνώμη στον πατέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS