ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVSurvivor: Έξαλλος ο Μάριος Πρίαμος, ξεσπά πρώτη φορά κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου

Survivor: Έξαλλος ο Μάριος Πρίαμος, ξεσπά πρώτη φορά κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου

Στο στόχαστρο της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star βρίσκεται  η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τις πρώτες του δηλώσεις κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου έκανε στο χθεσινό επεισόδιο ο Μάριος Πρίααμος, σε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη θέση του αναφορικά με το αν τελικά φταίει ή όχι για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

«Γιατί αν ήθελες να προστατέψεις τον εαυτό σου και ο φταίχτης είναι άλλου που βγήκες υποψήφια, δεν το είπες από την ίδια μέρα ή πριν να βγεις υποψήφια ή όταν βγήκες υποψήφια; Δηλαδή χρονικά και σημασιολογικά δεν κολλάει το ένα με το άλλο. Και ειδικά από έναν άνθρωπο που σε δυο εβδομάδες δημιούργησε εφτά διαφορετικές ιστορίες και δεν ξέρω ποιες είναι αληθινές και ποιες όχι.

Πλέον στο Survivor δεν πρέπει να μιλάμε για τίποτα. Ή ο καθένας ό, τι φανταστεί μπορεί να το πετάει και κάποιος άλλος να πρέπει να δίνει εξηγήσεις. Εγώ σε αυτό το τρυπάκι δεν θα μπω γιατί για μια ακόμη φορά δεν έχω να πω τίποτα με την Ελευθερία ούτε με κανέναν για αυτό το θέμα.

Ο Στάθης γνωρίζει πολύ καλά και δεν μου αρέσει που αναφέρω το όνομά του γιατί δεν είναι παρών, και τα ψέματα που μπορεί να ειπωθούν και την ψυχολογία και την αγωνιστικότητα και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Ο Στάθης δέκα ημέρες πριν έρθει η Ελευθερία δεν ήταν καλά, το αν το κερασάκι ήταν το ψέμα που του είπε η Ελευθερία και μετά την αλήθεια, όπως είπε, δεν το ξέρω γιατί δεν ήμουν έξω για να δω. Η Ελευθερία την έφερε αυτή την ιστορία», είπε o Κύπριος παίκτης στην κάμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS