CELEBRITIESTVΣυνεργασία-έκπληξη: Η Χριστίνα Παυλίδου στο Κάρμα

Συνεργασία-έκπληξη: Η Χριστίνα Παυλίδου στο Κάρμα

Το «Κάρμα» επιστρέφει σύντομα και αναμένεται να καθηλώσει για άλλη μια σεζόν με αληθινές ιστορίες των πιο στυγερών εγκλημάτων που συγκλόνισαν την Κύπρο. Το δυνατό team της σειράς, σε σενάριο Χριστιάνας Αρτεμίου και σκηνοθεσία Ναστάζιας Χριστοδούλου, επιφυλάσσει στους φανατικούς τηλεθεατές ακόμα μια δυνατή έκπληξη που ακούει στο όνομα «Χριστίνα Παυλίδου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού μας, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια θα παίξει σε ένα από τα επεισόδια της φετινής σεζόν. Το περιοδικό μας επικοινώνησε με τη Χριστίνα Παυλίδου, η οποία δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη με τη συνεργασία αυτή, κάνοντας λόγο για άψογη συνεργασία και κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, αλλά και για ένα δυνατό κείμενο. Όσο για τον ρόλο που θα υποδυθεί, μας αποκάλυψε ότι θα παίξει τη θεία μιας κωφάλαλης κοπέλας, η οποία θα κακοποιηθεί από έναν επιτήδειο και έτσι θα προκύψει το έγκλημα του επεισοδίου.

Η σειρά που αγαπήθηκε ιδιαίτερα, συγκίνησε, προβλημάτισε και ξεχώρισε στο κυπριακό κοινό, αναμένεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha Κύπρου στις αρχές Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS