CELEBRITIESTVΤα show που αγαπήσαμε στην ελληνική τηλεόραση!

Τα show που αγαπήσαμε στην ελληνική τηλεόραση!

Στρας, πολυτέλεια, λάμψη. Υπήρξαν κι αυτές οι εποχές στην ελληνική και συνάμα στην κυπριακή τηλεόραση, όπου το glam δεν ήταν ενοχοποιητικό στοιχείο. Κι επειδή σήμερα, που βασιλεύει το γκρίζο, οι γιορτές τη θέλουν τη χρυσόσκονή τους, κάνουμε μια ανασκόπηση στις ένδοξες τηλεοπτικές εποχές. 

Μπράβο
Η απόλυτη έννοια του σόου σε ό,τι είχε να κάνει με τα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα. Η Ρούλα Κορομηλά από το 1994 και μετά έζησε απίστευτες τηλεοπτικές στιγμές μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα του Mega, καταφέρνοντας να γευθεί απλόχερα αυτό που ονομάζουμε «δόξα, χρήμα και επιτυχία». Κάτι το οποίο, όμως, στη συνέχεια δεν θέλησε να την ακολουθήσει, με αποτέλεσμα η «εθνική Ρούλα» να περάσει από σαράντα τηλεοπτικά κύματα.

Με αγάπη Άννα
…είπε η Βίσση το 1996 στον ΑΝΤ1, αν και στην πορεία το μετάνιωσε οικτρά. Η συνεργασία οδηγήθηκε σε ναυάγιο και η Άννα στα δικαστήρια, με την εταιρεία παραγωγής να προχωρεί σε κατάσχεση όλων των προσωπικών της αντικειμένων και του σπιτιού της στην Εκάλη. Η υπόθεση έκλεισε με την… απόλυτη να αποζημιώνει την εταιρεία με 500.000 ευρώ.

Πολύ την Κυριακή
Ένα σόου το οποίο συζητήθηκε πολύ και δέχθηκε σκληρή κριτική, την ίδια ώρα που διέγραφε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με την Καλομοίρα αρχικά και τη Μαριέττα Χρουσαλά στη συνέχεια, εισέβαλε το 2006 τις Κυριακές μας έχοντας μαζί τους και την… «Κλάρα»!

Αλλά κόλπα
Και ποιος δεν θυμάται τον αείμνηστο Βλάση Μπονάτσο να φωνάζει με τη χαρακτηριστική, βραχνή φωνή του… «Άααλλα κόλπα!». To σόου βγήκε στον αέρα από τη συχνότητα του Alpha το 1994 και στο πλευρό του ο Βλάσης είχε και την… «Μπονάτσα» του, την ηθοποιό Ισαβέλλα Βλασιάδου.

Κατάλληλο για όλους
Το είδαμε κι αυτό! Ποιο; Την Άννα Δρούζα να προσπαθεί να υπηρετήσει την ψυχαγωγία. Το 2000 παρουσίασε στον Alpha το σόου «Κατάλληλο για όλους», με λαμπερούς καλεσμένους, χορό και τραγούδι. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία διακρίνεται η ανερχόμενη τότε και κυριολεκτικά αγνώριστη Έλλη Κοκκίνου, στο πλάι της σέξι γυμνάστριας Έλλης Αγγελιδάκη.

Ciao ANT1
«Λυσσάξτε, Τσαούσες»! Αναμφισβήτητα αυτή η ατάκα του Γιώργου Μαρίνου άφησε εποχή. Ο γνωστός σόουμαν ανέλαβε την παρουσίαση του Ciao ANT1 το 1994, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν κατάφερε να απογειώσει το σόου στους πίνακες τηλεθέασης στη μετά τη Ρούλα εποχή.

Άντρες έτοιμοι για όλα
«Έτοιμος για όλα», ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν έμπαινε στα πλατό. Τον έχουμε δει να υπηρετεί σχεδόν όλα τα είδη της ψυχαγωγίας και δη το ριάλιτι, τα οποίο… δόξασε, ρίχνοντας την τηλεόραση στα Τάρταρα. Το σόου του ΑΝΤ1 βγήκε στον αέρα το 1998 και εκεί ο Ανδρέας γνώρισε έναν από τους μεγάλους έρωτες της ζωής του, τη Δήμητρα Ρουμπέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS