CELEBRITIESTVThe Voice: O κύπριος διαγωνιζόμενος που έπεσε στα… πατώματα όταν συνειδητοποίησε ότι...

The Voice: O κύπριος διαγωνιζόμενος που έπεσε στα… πατώματα όταν συνειδητοποίησε ότι πέρασε

Ένας 21χρονος από την Κύπρο κατάφερε να περάσει στα blind auditions του The Voice στο επεισόδιο που απολαύσαμε χθες Κυριακή (1/11).

Η διαδικασία των blind auditions συνεχίζεται με τους κριτές να ψάχνουν την επόμενη φωνή της Ελλάδας και ένα από τα πρόσωπα που επιχείρησε να εντυπωσιάσει τους τέσσερις coaches είναι ο Dino Thoma.

Ο νεαρός από την Λευκωσία ανέβηκε στην σκηνή του μουσικού show και ερμήνευσε το τραγούδι «Nobody Knows» με το οποίο και κατάφερε να πείσει τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν την καρέκλα τους.

Ο νεαρός που γεννήθηκε και μεγάλωσε Αγγλία αλλά τα τελευταία χρόνια μένει στην Κύπρο, δεν πίστευε ότι γύρισαν και οι δύο και έπεσε στα… πατώματα από την έκπληξη!

Αφού οι δύο coaches του είπαν πόσο τους άρεσε η φωνή του, ο Σάκης Ρουβάς ξαφνικά του ανέφερε ότι δεν θα τον διεκδικήσει, αφήνοντας τον ίδιο έκπληκτο. Ο λόγος ήταν επειδή ο Dino χαμογέλασε όταν γύρισε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο 21χρονος, ωστόσο, εξήγησε πως ήταν στον κόσμο του την ώρα που γύρισε ο Σάκης Ρουβάς, καθώς ήταν πολύ αφοσιωμένος στο τραγούδι. Τελικά ο Dino Thoma επέλεξε να συνεχίσει με την δική του ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS