ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVΤι φταίει και οι φιλόδοξες παραγωγές του ΑΝΤ1 μετράνε η μία μετά...

Τι φταίει και οι φιλόδοξες παραγωγές του ΑΝΤ1 μετράνε η μία μετά την άλλη τις πληγές τους;

Για όλα φταίνε οι… «Μέλισσες» αναφέρει μεταξύ άλλων το περιοδικό Tv Mania αναφορικά με το τι συμβαίνει στον ΑΝΤ1, το ξαφνικό κόψιμο της σειράς «Χάρτινο κουτί» και τη δραματική σειρά του Λώρη Λοϊζίδη.

Διαβάστε το δημοσίευμα: 

Το «Χάρτινο κουτί» ήταν ο κρίκος της αλυσίδας που έσπασε και παρέσυρε στο πέρασμα του όλες τις -κατά τον ΑΝΤ1- φιλόδοξες παραγωγές του που πλέον η μία μετά την άλλη μετράνε τις πληγές τους.

Ο πολυαναμενόμενος «Μελίαρτος» όχι απλά δεν άλειψε με μέλι και θέαμα τους τηλεθεατές, απεναντίας τούς δημιούργησε αμέτρητα ερωτηματικά καθώς η επιλογή του Λώρη Λοϊζίδη να επιστρέψει στην τηλεόραση με δραματική σειρά οδήγησε τους φανατικούς του σε… άτακτη φυγή. Μέσα στο χάος των δραματικών παραγωγών όλοι ανέμεναν την κωμική πινελιά του δημιουργού παρόλα αυτά ο ίδιος έκανε την ανατροπή γεγονός -που μέχρι στιγμής- δεν δείχνει να χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης.

Για το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε γύρω από τον «Μελίαρτο», κατά κύριο λόγο, οφείλετε στο χαμηλό lead in που λαμβάνει από τις «Άγριες μέλισσες», οι οποίες στην Κύπρο, δεν τυγχάνουν της ίδιας θερμής υποδοχής όσο στην Ελλάδα αλλά και στο γεγονός ότι το κανάλι επέλεξε από τις 19.20 μέχρι και τις 22.20 η μία δραματική παραγωγή να διαδέχεται την άλλη -συμπεριλαμβανομένου και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Η χαμηλή απόδοση των σειρών του είχε ως αντίχτυπο στα ποσοστά του γενικού τηλεμεριδίου του καναλιού. Αναπόφευκτες θεωρούνται πλέον οι αλλαγές στον προγραμματισμό αφού ήδη από την περασμένη εβδομάδα ο σταθμός μείωσε σε τέσσερα αντί πέντε τα επεισόδια των «Άγριων μελισσών» ενώ ο «Μελίαρτος» θα ξεκινάει στις 22.20 αντί στις 22.15 καθώς θεωρεί πιο λογικό να τελειώνει ο «Σασμός» -που είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής και νικητής της prime time- και να κονταροχτυπιέται στα ίσα με την «Γη της Ελιάς».

Το κενό που δημιουργείται την Παρασκευή θα καλυφθεί με ταινίες αφού έτσι κι αλλιώς η παρουσία και μόνο του Λούη Πατσαλίδη στην prime time χαντακώνει οποιοδήποτε πρόγραμμα σταθεί απέναντί του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS