CELEBRITIESTVΤι συνέβη; Ο Λούης και η παρέα του καλεσμένοι στο «Χαρούμενο Σπίτι»;...

Τι συνέβη; Ο Λούης και η παρέα του καλεσμένοι στο «Χαρούμενο Σπίτι»; (φώτος)

«Το Λούης Night Show» “εισβάλλει” στο «Χαρούμενο Σπίτι»; 

Γεμάτο εκπλήξεις φαίνεται ότι θα είναι το επεισόδιο που έρχεται αυτή την Παρασκευή στην εκπομπή  Λούης Night Show! Τι συνέβη αλήθεια και ποια θα είναι η μεγάλη έκπληξη στο επεισόδιο που θα δούμε;

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό εξασφάλισετο το like.com.cy το οποίο πρόδωσε, ότι ο αγαπημένος Λούης Πατσαλίδης, παρέα με τον Παναγιώτη Κυριάκου και τον τραγουδιστή Τεύκρο Νεοκλέους βρέθηκαν στο… «Χαρούμενο Σπίτι»! 

Καλά διαβάσατε. Μάλιστα μπορείτε να το διαπιστώσετε με τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Λούη, τον Τεύκρο και τον Παναγιώτη να κάθονται στο γνωστό πλέον στούντιο της εκπομπής.

H αλήθεια έχουμε δει αμέτρητες φορές τον παρουσιαστή του SMILE TV μέσα από την σάτιρα του δημοφιλή stand-up comedian και παρουσιαστή, επομένως δεν αποκλείεται ο Χρίστος μας να αποφάσισε να τους προσκαλέσει στην εκπομπή του ή και να… πήγαν να τον ξαφνιάσουν; 

Μήπως θα δούμε τον παρουσιαστή της εκπομπής Χρίστο Κωνσταντίνου να τους ανακρίνει  σε μια μοναδική συνέντευξη όπως μόνο αυτός ξέρει; Όλη την αλήθεια και όλα όσα έγιναν, θα μάθουμε σίγουρα αυτή την Παρασκευή, στις 21.15 στον ALPHA!  Πάντως ανυπομονούμε να δούμε τι… θα δούμε!

Δείτε τις φωτογραφίες: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS