ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESTVTo Survivor εξελίσσεται σε...Love Island;

To Survivor εξελίσσεται σε…Love Island;

Μετά τα… τρυφερά πλάνα του Κύπριου παίκτη του φετινού «Survivor All Star», Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη, με την Καρολίνα Καλύβα, αναμενόμενο ήταν πως θα γινόταν χαμός, δεδομένου ότι κανείς από τους δυο τους δεν είναι ελεύθερος. Όπως ήδη ήταν γνωστό, η Καρολίνα, διατηρεί ή μάλλον διατηρούσε σχέση με τον Μπο (ο οποίος σε τηλεοπτικές του δηλώσεις, το προηγούμενο σαββατοκύριακο, δήλωσε πως «δεν θα δώσει δεύτερη ευκαιρία» και πως θεωρεί τη σχέση ήδη τελειωμένη), ενώ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει σχέση με την -επίσης συμπατριώτισσά μας- τραγουδίστρια, Ελευθερία Ελευθερίου!

Τόσο ο Μάριος όσο και η Ελευθερία δεν έχουν παραδεχθεί δημόσια τη σχέση τους, όμως είναι μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τα Χριστούγεννα, λίγες μέρες δηλαδή πριν φύγει για το ριάλιτι επιβίωσης ο Μάριος. Το επόμενο βήμα -μετά την απρόσμενη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ριάλιτι παιχνίδι, που δεν πρόλαβε να μας αποσαφηνίσει αν παρέμεινε ή όχι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο- είναι να αποφασίσει ο Ατζούν να κάνει πρόταση στην Ελευθερία Ελευθερίου και να την βάλει μέσα στο παιχνίδι ώστε να ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον (και την τηλεθέαση)…

Ορισμένοι, βέβαια, δεν αποκλείουν όλο αυτό να ήταν εξαρχής προγραμματισμένο από την παραγωγή να συμβεί ή και να μεθοδεύτηκε στην πορεία, όταν είδε ότι άλλα ζευγάρια ή «ζευγάρια» δεν ήταν πρόθυμα να υποδυθούν για χάρη της τηλεόρασης κάποιο άλλο ρόλο. Οσονούπω, θα έχουμε εξελίξεις, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Περιοδικό Tv Mania

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS