CELEBRITIESTVΤo «Βig Brother» ψάχνει νέους παίκτες

Τo «Βig Brother» ψάχνει νέους παίκτες

Νέα δεδομένα για το παιχνίδι εγκλεισμού του Σκάι. Οι αλλαγές στον τρόπο παρουσίασης, οι νέοι παίχτες και όλα όσα προτίθενται να γίνουν στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού». 

Αν και η επιστροφή του στο τηλεοπτικό τοπίο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τελικά για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται πως ουδέν κακό αμιγές καλού! Η διοίκηση του Σκάι, ως γνωστόν, αποφάσισε να δει φρέσκο… αίμα συμμετοχών για το «Big Brother και για αυτό πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε να προβάλλεται νέο τρέιλερ με το οποίο καλούν όλους όσοι θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Μέσα σε λίγες ημέρες, όπως γράφουν τα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, οι δηλώσεις… χτύπησαν κόκκινο με πάρα πολύ κόσμο να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του να θέλει να μπει στο σπίτι του «Big Brother». Άλλωστε, όσοι πάρουν το εισιτήριο για το ριάλιτι θα περάσουν από τα απαιτούμενους ελέγχους και ακολούθως αφού τους ανάψουν το πράσινο φως θα μπουν σε… καραντίνα του «Μεγάλου Αδελφού».

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι κανείς δεν γνωρίζει το πώς θα εξελιχθεί η πορεία της πανδημίας ενόψει και του δεύτερου κύματος του ιού στην Ελλάδα περί τα μέσα Οκτωβρίου, όπως εκτιμούν οι επιδημιολόγοι της χώρας, αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να περάσουν ένα καινούριο, ενδεχομένως, lockdown στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Λόγω, μάλιστα, της αναβολής τα στελέχη του Σκάι είχαν περισσότερο χρόνο να σχεδιάσουν τις αλλαγές που πιθανότατα μπορούν να γίνουν τόσο στη διαδικασία του παιχνιδιού όσο και στον τρόπο μετάδοσής του.

Μία από αυτές, αναφέρουν τα δημοσιεύματα, έχει να κάνει με το live της Κυριακής στο οποίο, ο Χάρης Βαρθακούρης, θα πλαισιώνεται από δύο γυναίκες που θα σχολιάζουν όσα θα έχουν συμβεί τη βδομάδα που θα έχει περάσει. Μέσα στον Ιούνιο θα γίνουν τα προ casting, ώστε να αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι καινούριοι 16 που ενδεχομένως θα περάσουν την πόρτα του σπιτιού και θα γίνουν πρώτο θέμα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS