ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΑθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Η λαμπερή τελετή στο Omega

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Η λαμπερή τελετή στο Omega

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου, η απονομή των Γαστρονομικών Βραβείων «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου», που συνδιοργανώνονται από τον «Φιλελεύθερο» και το «Αθηνόραμα».

Η λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων στα 25 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό, παρουσία προσωπικοτήτων από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας και φυσικά τους βραβευμένους από την εστιατορική σκηνή της Κύπρου.

1200x1200

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς, το δείπνο υψηλής γαστρονομίας που έφερε την υπογραφή του κορυφαίου σεφ Έκτορα Μποτρίνι. Ο Έκτορας Μποτρίνι, χαρισματική προσωπικότητα και κορυφαίος σεφ, υπέγραψε ένα μοναδικό μενού όπου ανθολογεί σπάνια υλικά και, αντιπαραθέτοντας απολαυστικές ανατροπές στη γευστική οικειότητα ή εφευρίσκοντας νέους γευστικούς συνδυασμούς, ανοίγει καινούργιες σελίδες στη σύγχρονη γαστρονομία.

Το OMEGA Channel, ως ο τηλεοπτικός χορηγός της εκδήλωσης, θα προβάλει την λαμπερή Τελετή Απονομής την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στις 22:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS