ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

Bar/CafeΑμμόχωστοςBeach bars για τις (αλκοολικές) μας μέρες και νύχτες

Beach bars για τις (αλκοολικές) μας μέρες και νύχτες

Ξαπλωμένοι σε αναπαυτικά gazebo και μαξιλάρες, με κατάλευκους υφασμάτινους ουρανούς και ανάμεσα σε τροπικά δέντρα, αγναντεύουμε το απέραντο γαλάζιο και απολαμβάνουμε άκρως δροσιστικά κοκτέιλ, ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.

Από την Νταϊάνα Αζά

NUSA
Το νέο hot spot της Λάρνακας, βρίσκεται στην Πιαλέ Πασά και ξεχώρισε απ’ την πρώτη στιγμή για την ιδιαίτερή του διακόσμηση και την τροπική του αύρα. Με ξύλινο υπόστεγο, αναπαυτικές πολυθρόνες και καναπέδες, πολύχρωμες μαξιλάρες και δεκάδες καταπράσινα φυτά να το περικυκλώνουν.  Το Nusa Beach Bar είναι ανοιχτό από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, σερβίροντας από παγωμένους καφέδες και χυμούς, μέχρι δροσιστικά τροπικά κοκτέιλ.
Τάσου Μητσόπουλου 11, Λάρνακα, 99224894.

Marcello’s
Ήταν ένα μυστικό που κρατούσαμε για χρόνια καλά κρυμμένο. Δυστυχώς, όμως, έχει διαρρεύσει και το Marcello’s Beach Bar αποτελεί πια δημοφιλές spot, με κόσμο από όλο το νησί να συρρέει σε αυτή πεντακάθαρη παραλία της Αγίας Νάπας και να κάνει ουρές μπροστά, για να παραγγείλει τα ποτά, τον παγωμένο καφέ και τα σνακ του. Ο χώρος, που τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες, επέστρεψε και αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από κοκτέιλ, όπως Pina Colada, Mojito, Cuba Libre και Brandy Sour, αλλά και μπύρες από μικροζυθοποιεία.
Κρύου Νερού 4, Αγία Νάπα, 97828554.

Ammos
Το lounge bar/restaurant στοίχισε τις λουξ ξαπλώστρες του, έστρωσε τα ολόλευκά τραπέζια και υποδέχτηκε επισκέπτες του. Εκτός όμως από ολοήμερο beach fun, το Ammos φημίζεται και για το εξαιρετικό του φαγητό, το οποίο απολαμβάνεις στο ειδυλλιακό περιβάλλον, μέχρι αργά το βράδυ. Όλα αυτά, παρέα με εξωτικά και ευφάνταστα κοκτέιλ, ανάμεσά τους τα Ammos Passion με ρούμι και passion fruits και το Kiss From a Rose με σπιτική ζιβανία, σπιτικό λικέρ τριαντάφυλλου, βασιλικό, prosecco και ροζ σόδα.
Παραλία Μακένζι, Λάρνακα, 24828844.

Sirena Bay
Αν ούτε εσύ δεν  πρόκειται να μεταφερθείς σε κάποιο ελληνικό νησί αυτό το καλοκαίρι, το Sirena Bay στον Πρωταρά είναι το στέκι που θα σε ταξιδέψει νοερά στο Αιγαίο με τα δέντρα που το περιβάλλουν, τις πολύχρωμες καρέκλες και τη φευγάτη του διάθεση. Εκτός από κρύα ροφήματα και μπίρες, στο μενού θα βρεις από νωρίς το πρωί δροσιστικά κοκτέιλ, όπως Brandy Sour, Mojito, Cuba Libre, Bloody Mary και Daquiri.
Βρυσουδίων 115, Πρωταράς, 97776922.

Guaba
Το beach bar που κάνει το γύρο του κόσμου για τα επικά του πάρτι με πασίγνωστους DJs, διαθέτει ξαπλώστρες δίπλα στη θάλασσα και πολύχρωμες κούνιες του, σε ένα τροπικό σκηνικό. Από νωρίς το πρωί, αράζουμε σε αυτό το τροπικό σκηνικό και παραγγέλνουμε παγωμένα signature κοκτέιλ, με ολόφρεσκα φρούτα, όπως το Tipsy Mision ή το Guaba Yuzu Cocktail, με μάνγκο, yuzu και γκρέιπφρουτ. Από το μενού δεν λείπουν και τα φαγητά, με τα street food tacos του να έχουν κλέψει αυτή τη χρονιά την παράσταση.
Αμαθούντος 7, Λεμεσός, 96340000.

Paradisos
Το beach bar στην παραλία Πανταχού, κοντά στο λιμανάκι της Αγίας Νάπας, είναι ένα all day spot με μπαρ, high tables, καναπέδες, ξαπλώστρες και ναργιλέδες, κάτω από την ξύλινη οροφή και τους φοίνικες, που σερβίρει από παγωμένα κοκτέιλ, όπως Mojito, Aperol ή Daquiri μέχρι smoothies και χυμούς και από σαλάτες, μέχρι burgers και σουβλάκια, τα οποία μπορείς να απολαύσεις είτε στη βεράντα, είτε να τα μεταφέρεις στην αμμουδιά.
Σκλάβου 8, Αγία Νάπα, 99529497.

Νissos Beach House
Έκανε τη δυναμική του είσοδο πριν ένα χρόνο, στην αναβαθμισμένη παραλία του Lady’s Mile, η οποία έχει αποκτήσει μια ολοκαίνουρια πνοή, με τις νέες αφίξεις με φινετσάτη διακόσμηση που προσφέρουν ποιοτικό φαγητό και κοκτέιλ και προσεγμένη λίστα κρασιών. Το  εστιατόριο του Nissos διαθέτει ένα μενού με μεσογειακό χαρακτήρα, που δίνει έμφαση στα ψάρια και στα θαλασσινά, καθώς και δημιουργικέ μακαρονάδες, ριζότο και ποικιλίες θαλασσινών, κρύων ή ζεστών. Στο ίδιο χώρο λειτουργεί και το beach bar, που μεταφέρει στην παραλία τα ποτά και τους ναργιλέδες του, στις άνετες ξαπλώστρες με τις λευκές μαξιλάρες, τις κομψές ομπρέλες και τις τιρκουάζ πετσέτες.
Παραλία Lady’s Mile, Λεμεσός, 99949157.

Περιοδικό “GO”, τεύχος 168.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS