ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTCinemaΗ ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στις αίθουσες

Η ταινία «Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του Ντάμπλντορ» στις αίθουσες

«Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore»

Πρωταγωνιστούν: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra MillerMads Mikkelsen, Dan Fogler, Alison Sudol, Callum Turner, Jessica Williams, Katherine Waterston, William Nadylam
Σκηνοθέτης:
David Yates
Χαρακτήρες franchiseFantastic Beasts της J.K. Rowling

Επιστροφή στη μαγεία
Ο καθηγητής Άλμπους Ντάμπλντορ γνωρίζει ότι ο πανίσχυρος σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ απειλεί να κατακτήσει τον έλεγχο του μαγικού κόσμου. Αδυνατώντας να τον σταματήσει μόνος του, εμπιστεύεται τον μαγικοζωολόγο Νιουτ Σκαμάντερ να ηγηθεί μιας ομάδας θαρραλέων μάγων και μαγισσών και ενός φούρναρη σε μια επικίνδυνη αποστολή, όπου αντιμετωπίζουν παλιά και νέα ζώα και συγκρούονται με τη διαρκώς αυξανόμενη λεγεώνα των ακολούθων του Γκρίντελβαλντ. Με το ρίσκο όμως να είναι υψηλό, πώς θα μπορούσε ο Ντάμπλντορ να παραμείνει στο παρασκήνιο;

Rev 1 Fb3 Trlr 0051 High Res Jpeg

Από τις 14 ΜΑΡΤΙΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
RIO PREMIER (THE MALL OF NICOSIA)
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Rev 1 Ver D112 00023r High Res Jpeg

 Παραλειπόμενα

  • Το 2014, η Warner Bros. Pictures είχε ανακοινώσει πως τα Φανταστικά Ζώα θα ήταν το λιγότερο τριλογία, με το τρίτο μέρος να ορίζεται να βγει τον Νοέμβριο του 2020. Το 2016, η τριλογία έγινε σειρά πέντε κεφαλαίων, με τον David Yates να υποστηρίζει ότι θα είναι σκηνοθέτης σε όλα.
  • Τον Νοέμβριο του 2020, ο ίδιος ο Johnny Depp αποκάλυψε ότι δεν θα συνεχίσει στη σειρά, έπειτα από απόλυση του από τη Warner Bros., που δεν μπορούσε να συνδέσει ένα οικογενειακό franchise όπως αυτό με τις δίκες περί σκανδάλων του ηθοποιού (η περίφημη υπόθεση περί “wife beater”). Είχε ήδη όμως γυρίσει μία σκηνή πριν αναλάβει τον ρόλο ο Mads Mikkelsen, ενώ σύμφωνα με το συμβόλαιο πήρε όλα του τα χρήματα ακόμα κι αν έμεινε εκτός. Οι αναφορές μιλούν από 10 έως 16 εκατομμύρια δολάρια.
  • Rev 1 Fb3 Trlr 0075 High Res Jpeg
  • Ο σεναριογράφος Steve Kloves επιστρέφει στο franchise έπειτα από 10 έτη, μια και θεωρήθηκε ότι χρειάζονταν βοήθεια η J.K. Rowling σε αυτό τον τομέα.
  • Γνωρίζοντας στη Βραζιλία ότι ένα από τα κύρια σκηνικά θα ήταν στο Ρίο ντε Τζανέιρο, συγκεντρώθηκαν 10.000 υπογραφές από βραζιλιανούς φαν ώστε η Fernanda Montenegro να πάρει τον ρόλο της προέδρου του τοπικού συμβουλίου μαγείας. Η ίδια ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά δήλωσε και πως δεν ήταν στα σχέδια της κάτι τέτοιο.
  • Τα γυρίσματα ήταν να ξεκινήσουν στα μέσα του Μάρτη του 2020, κάτι που φυσικά δεν συνέβη λόγω της έναρξης της πανδημίας. Χρειάστηκε να έρθει ο Σεπτέμβρης του 2020 για να πάρουν μπρος, ακολουθώντας όλους τους έκτακτους υγειονομικούς κανόνες. Αυτά έλαβαν χώρα σε Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Βραζιλία και Μπουτάν.
  • Η απόλυση του Depp έφερε τα πάνω-κάτω και στην ημερομηνία εξόδου του φιλμ στις αίθουσες, που είχε υπολογιστεί για τον Νοέμβριο του 2021. Αυτή εντέλει ορίστηκε για τον Απρίλιο του 2022, με το HBO Max να ενσωματώνει την ταινία στην πλατφόρμα του 45 ημέρες μετά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS