ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΕκδηλώσειςΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ 1: Το πρωτότυπο μιούζικαλ που άφησε εποχή επιστρέφει!

ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ 1: Το πρωτότυπο μιούζικαλ που άφησε εποχή επιστρέφει!

Το βραβευμένο μιούζικαλ για νεαρούς θεατές («Καλύτερη παράσταση Παιδικού/ Νεανικού έργου» για τη διετία 2011-2013) επιστρέφει μετά από έντεκα χρόνια για να αγγίξει ξανά της καρδιές των μικρών και όχι μόνο θαυμαστών του. 

Το “Γουρουνιάσματα 1”, έργο που πραγματεύεται την αποδοχή, τη διαφορετικότητα, τη φιλία, τη συγχώρεση, την αγάπη, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό ξαναζωντανεύει στη σκηνή μέσα από τρελό χιούμορ, συγκίνηση, υπέροχα, πρωτότυπα, ζωντανά εκτελεσμένα τραγούδια, εντυπωσιακά κουστούμια, σκηνικά και φωτισμούς, και πάνω απ όλα τους γνωστούς πια αξιαγάπητους χαρακτήρες του.

Στόχος της παραγωγής είναι η επαναφορά, για τη νέα γενιά παιδιών αλλά και για μας που την αγαπήσαμε πολύ τόσο πριν από μια δεκαετία, της παράστασης η οποία έσπασε κάθε αναμενόμενο ρεκόρ σε προσέλευση και πωλήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει χαρακτηριστικά ποιότητας και επιπέδου που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κοινού της, διασκεδάζουν και ψυχαγωγούν παιδιά και μεγάλους, ταυτόχρονα προσφέροντας τους προκλήσεις και διεγείροντας το μυαλό και τις αισθήσεις τους.

Img 1523

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023 και θα συνεχίσει με περιορισμένες παραστάσεις μέχρι 30 Δεκεμβρίου 2023 (επιλεγμένα Σαββατοκύριακα). Εισιτήρια από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy, από όλα τα καταστήματα ACS Couriers, και από την σχολή POTENZIA DEL’ ARTE, Θερμοπυλών 18, 2007 Στρόβολος. Πληροφορίες στο 7777 7040.

Gourouniasmata Poster 2023 Square Back

Ο Άλεξ Παναγή υπογράφει τη μουσική, οι Κατερίνα Α. Χριστοφίδου και Αίγλη Σπυριδάκι έχουν δημιουργήσει το σενάριο, ενώ Αίγλη Σπυριδάκι είναι και πάλι στο τιμόνι της σκηνοθεσίας. Ο Σταύρος Σταύρου υπογράφει τους στίχους των τραγουδιών, ο Χάρης Σάββα τις χορογραφίες. Τα κουστούμια είναι της Ταμάρας Τανακίδου, η σκηνογραφία της Σόσε Εσκιτζιαν, ενώ την Τεχνική υποστήριξη αναλαμβάνει η εταιρεία Nicolas Ntimas Music Productions. Μια παραγωγή της SILVER SPOTLIGHT PRODUCTIONS με τη στρατηγική συνεργασία της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ.

Img 5731

Χορηγός επικοινωνίας: Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και το Like.com.cy

Τη ζωντανή ορχήστρα απαρτίζουν οι Ανδρέας Μιχαλόπουλος, Μαρίνος Κάσινος, Άγγελος Μιχαηλούδης, Άγγελος Χεϊπέλογλου ενώ τους ρόλους ενσαρκώνουν μοναδικά οι Ανδρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ηλιάνα Κάκκουρα, Άντρη Αγγελίδου, Μυρτώ Μελετίου και η Ριάνα Αθανασίου.

Τα «ΓΟΥΡΟΥΝΙΑΣΜΑΤΑ 1» υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλη την οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS