ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςEVENTSH Χαραλαμπίδης Κρίστης και η Άννα Βίσση ενώνουν τις δυνάμεις τους για παιδιά...

H Χαραλαμπίδης Κρίστης και η Άννα Βίσση ενώνουν τις δυνάμεις τους για παιδιά της Κύπρου!

«Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!»

Στις 24 Ιουλίου, στον Πολυχώρο Δημιουργικότητας και Πολιτισμού Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση Τύπου της Χαραλαμπίδης Κρίστης, παρουσία της Άννας Βίσση, για την επετειακή συναυλία στις 30 Σεπτεμβρίου και την ανακοίνωση του φιλανθρωπικού σκοπού της.

Η μεγάλη συναυλία της  Άννας Βίσση στη Λάρνακα, στο πλαίσιο εορτασμού των 50 χρόνων μουσικής πορείας της, στηρίζει ουσιαστικά το έργο δύο σημαντικών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων της Κύπρου,  μέσω του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, της Χαραλαμπίδης Κρίστης.

Image00005

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια κοινωνικής προσφοράς, γίνεται αρωγός στην πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού σκοπού και στη διάδοση του μηνύματος της συναυλίας, «Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!».

Image00004

Η Άννα Βίσση με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης, προσκαλούν όλη την Κύπρο να συμμετέχει στη στήριξη του έργου των Ronald McDonald House Charities και Sophia Foundation for Children.

Image00002

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού σκοπού της συναυλίας, η Χαραλαμπίδης Κρίστης, ανακοίνωσε ότι μέσω στης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, θα αναλάβει τις ανάγκες σίτισης των 2 Ιδρυμάτων με προϊόντα της, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Image00007

 

Επιπλέον, θα συμβάλει περαιτέρω, ώστε να γίνει πραγματικότητα ο φιλανθρωπικός σκοπός της συναυλίας, που αφορά στη δημιουργία 5 νέων δωματίων στο RMHC Chapter Nicosia του Ronald McDonald House Charities και στην κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Image00003  

Για τους τρόπους συμμετοχής, το κοινό μπορεί να ενημερωθεί στο

Vissi50yCyprusConcert.com καθώς και μέσω του QR code που φέρουν οι συλλεκτικές συσκευασίες Φρέσκο Γάλα της Χαραλαμπίδης Κρίστης, για την επετειακή συναυλία «50 χρόνια Άννα Βίσση».

Επίσης,  στέλνοντας sms στο 7060

AV(κενό) 1 για προσφορά 1€

AV(κενό) 3 για προσφορά 3€

AV(κενό) 5 για προσφορά 5€

Image00006

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS