ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΑντίστροφη μέτρηση για το 34ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ

Αντίστροφη μέτρηση για το 34ο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ

Στις 6, 7 και 8 Ιουλίου, στην τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, θα κτιστεί ξανά η μικρή πολιτεία του πολιτισμού και του εθελοντισμού.

Το 34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών (ΠΦΝΦ) της ΕΔΟΝ ανοίγει τις πύλες του και επιστρέφει στην κανονικότητα, όπως ακριβώς το αγαπήσαμε, #BackToNormality.

Εν αναμονή του προγράμματος, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν οι Πυξ Λαξ στις 6 Ιουλίου, ενώ στις 7 Ιουλίου ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ξεσηκώσει το πλήθος ερμηνεύοντας γνωστές αγαπημένες του επιτυχίες.

Το Φεστιβάλ κλείνει στις 8 Ιουλίου με μια μεγάλη συναυλία-αφιέρωμα στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τους αγαπημένους ερμηνευτές Γιάννη Κότσιρα, Μίλτο Πασχαλίδη, Διονύση Τσακνή και τα Κίτρινα Ποδήλατα.

Περισσότερες Πληροφορίες:
Η Κεντρική Σκηνή, θα φιλοξενήσει και πάλι, τα σημαντικότερα και πιο επιτυχημένα συγκροτήματα του ελληνικού και του κυπριακού στερεώματος. Το πρόγραμμα θα ξεκινά με κυπριακά και ξένα σχήματα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τρεις μεγάλες συναυλίες.

Στη Λαϊκή Σκηνή, θα παρελάσουν μια σειρά από λαϊκά χορευτικά και μουσικά σχήματα, ενισχύοντας την παράδοση και τον πολιτισμό μας.

Στην Μπουάτ και φέτος θα αναδειχθούν νεανικά σχήματα, δίνοντας βήμα έκφρασης σε ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες.

Στον Παιδότοπο, θα υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και διάφορα παιδικά σχήματα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακολουθήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

*Εισιτήρια μπορείτε να βρείτε στα Γραφεία της ΕΔΟΝ ανά επαρχία, διαδικτυκά στην ιστοσελίδα της soldouttickets.com.cy και από τις 20 Ιουνίου στους φούρνους Ζορπάς παγκύπρια.

Vasilis Edon

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS