ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΟ Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε τρεις συναυλίες - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου σε τρεις συναυλίες – αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο

Με αφορμή τα 40 χρόνια από τότε που έφυγε ο Μάνος Λοΐζος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έρχεται στην Κύπρο για τρεις μεγάλες συναυλίες – αφιέρωμα στον αξέχαστο δημιουργό. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 8 Ιουνίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο στη Λεμεσό, την Πέμπτη 9 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία και την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου «Μιχάλης Χρ. Κυπριανού».

Λένε ότι πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου 1982 στην Μόσχα. Δεν είναι αλήθεια. Ο Μάνος Λοΐζος κατάφερε με μόλις δέκα (10) δίσκους που εκδόθηκαν όσο ζούσε μαζί μας και ακόμα δύο (2) που κυκλοφόρησαν όσο ζούσε μακριά μας να αφήσει στη μνήμη και στην καρδιά μας ένα από τα πιο ισχυρά αποτυπώματα στο ελληνικό τραγούδι.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στενός φίλος και συνεργάτης του Μάνου, έχει στιγματιστεί ο ίδιος και έχει στιγματίσει με τη φωνή του κάποια από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του Μάνου Λοΐζου. Επιλέγει σε αυτές τις ξεχωριστές βραδιές να έχει στο πλευρό του την Μαρία Παπαγεωργίου, το αερικό της ελληνικής μουσικής, και να παρουσιάσουν με το δικό τους καθηλωτικό τρόπο τραγούδια – σταθμούς της καλλιτεχνικής πορείας του μεγάλου δημιουργού.

Τα αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Λοΐζου δεν έπαψαν ποτέ να συγκινούν, να εμπνέουν και να συντροφεύουν την καθημερινότητά μας, τις πιο γλυκές αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές μας. Σαράντα (40) χρόνια αφότου σίγησε οριστικά το πιάνο του, το πλούσιο έργο του, αλλά και το ήθος της χαρισματικής αυτής προσωπικότητας παραμένουν ολοζώντανα και δείχνουν το δρόμο για ένα «άλλο τραγούδι», που αφορά όλους μας. Οι μοναδικές αυτές συναυλίες  αφηγούνται με διαχρονικές μουσικές, φωνές και λόγια την ευθύνη που έχουμε όλοι για ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον.

Τραγουδούν:
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μαρία Παπαγεωργίου

Μαζί τους οι:
Πιάνο : Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Drums : Στέφανος Δημητρίου
Βιολί: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες Ακουστική / Ηλεκτρική: Γιάννης Αυγέρης
Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος / Λυσιέν Κλίμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας

Ώρα έναρξης: 21:15
Ώρα προσέλευσης: 20:15

Τιμή προπώλησης εισιτηρίου: €20
Τιμή εισιτηρίου στην είσοδο: €25

Τηλ. Επικ.: 22460580, 26-932204.

https://shop.tickethour.com/ticketmaster_se_3823.html

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS