ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗΟι πρώτες αντιδράσεις για το τραγούδι της Κύπρου «Liar», που θα μας...

Οι πρώτες αντιδράσεις για το τραγούδι της Κύπρου «Liar», που θα μας εκπροσωπήσει φέτος στη Eurovision

Κυκλοφόρησε χθες το επίσημο βίντεοκλιπ του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision2024, το οποίο φέρει τον τίτλο «Liar» με ερμηνεύτρια την Σίλια Καψή.

Στο live που γινόταν στο Youtube για την πρώτη μετάδοση του τραγουδιού, οι περισσότεορι fans της Eurovision σχολίασαν πολύ θετικά τη συμμετοχή της Κύπρου και μερικά comments μπορείτε να τα δείτε στα σχόλια κάτω από το βίντεο. 

Υπάρχουν και κάποιοι fans, οι οποίοι την ώρα της μετάδοσης του τραγουδιού κατέγραψαν την αντίδραση τους και μοιράστηκαν σχετικά βίντεο στο Youtube:

Πρόκειται για ένα ποπ δυναμικό τραγούδι που φέρει τις υπογραφές του Δημήτρη Κοντόπουλου (μουσική) και της Elke Tiel (στίχοι).

Ο τίτλος του τραγουδιού «Liar», δεν αφορά κατ’ ανάγκη ένα πρόσωπο αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις που η σημερινή και μερικές φορές επίπλαστη πραγματικότητα έχει δυστυχώς επιβάλει. Καταστάσεις όπως ο χλευασμός της εξωτερικής εμφάνισης γνωστός και ως body shaming, η σεξουαλικότητα και γενικότερα η κάθε μορφής καταπίεση. 

Αυτή ακριβώς την ανάγνωση απεικονίζει στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που κυκλοφόρησε στις 29 Φεβρουαρίου σε όλες τις πλατφόρμες ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας.

Διαβάστε επίσης Eurovision 2024: Στην Κύπρο γυρίστηκε το βίντεο κλιπ της κυπριακής συμμετοχής

Στα πλάνα, που για πρώτη φορά μετά από χρόνια γυρίστηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο City Of Dreams Mediterranean – το νέο ορόσημο θέρετρο και καζίνο για τον Κυπριακό τουρισμό και την Μαρίνα Λεμεσού, παρακολουθούμε, μέσα από τα μάτια της εκπροσώπου της Κύπρου Σίλιας Καψή μια σειρά καταπιεστικών καταστάσεων που ένας ψεύτικος κόσμος και η κακή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά επιβάλλουν.

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο κλιπ, παρακολουθούμε την Σίλια Καψή να αντιδρά στις εν λόγω ψεύτικές καταστάσεις ταράζοντας τα νερά και ζώντας την δική της αλήθεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα και τους υπόλοιπους που την ακολουθούν σε μια γιορτή απελευθέρωσης και χαράς.

Διαβάστε επίσης Μαρίνα Σάττι για Eurovision: «Σίγουρα το τραγούδι μας θα είναι εντυπωσιακό και ethnic»

Στο κλιπ παρουσιάζεται και ένα εξαιρετικά μικρό δείγμα της δυναμικής χορογραφίας με την οποία θα παρουσιαστεί στην σκηνή το “Liar”, που επιμελήθηκαν στο Los Angeles οι διακεκριμένοι χορογράφοι Guy Groove και Kelly Sweeney.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κύπρος ανακοινώθηκε ότι θα διαγωνισθεί στη δεύτερη θέση στο πρώτο μισό του πρώτου ημιτελικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS