ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΕκδηλώσειςΕκδήλωση για τα 30 χρόνια επαγγελματικής πορείας της Μαριλένας Παλάζη - Ποιους...

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια επαγγελματικής πορείας της Μαριλένας Παλάζη – Ποιους είδαμε εκεί

Συμπληρώνοντας 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας τόσο στους εκδοτικούς οίκους του νησιού όσο και τώρα από την εταιρεία που εχει δημιουργήσει, η Μαριλένα Παλάζη, θέλοντας να ευχαριστήσει τους συνεργάτες, πρώην συναδέλφους και συνοδοιπόρους του χώρου σε αυτή την επαγγελματική διαδρομή, την Τρίτη 5 Μαρτίου βρέθηκαν και γιόρτασαν μαζί στο υπέροχο «The View roof top» στο ξενοδοχείο The 22 Gate Boutique Hotel στο κέντρο της Λευκωσίας.

Υπέροχα Τσιμπήματα, κόκτειλς, κρασάκι, και κουβέντες με την εξαιρετική afro μουσική, αλλά και τη μοναδική θέα του The view roof top συνωμότησαν στο να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες προκειμένου η Μαριλένα Παλάζη της «My Creative Ideas» να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους, με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Όλα αυτά τα χρόνια, με έντονα συναισθήματα αλλά και αμοιβαία εκτίμηση, υπηρετούμε τον χώρο των media και μας ενώνουν πολλές στιγμές και καθημερινές ιστορίες. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί ένδειξη εκτίμησης για την εξαιρετική ανιδιοτελή και αρμονική συνεργασία με γνώμονα τα καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κοινή πορεία και επιτυχία μας, ανάφερε στην σύντομη ομιλία της η Μαρίλενα.

Ο επαγγελματισμός, η δημιουργικότητα η αφοσίωσή και στήριξη σας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και βοηθήσαν και μένα προσωπικά στα πρώτα μας βήματα στο νέο μου ξεκίνημα.

Καθώς συνεχίζουμε σε αυτό το συλλογικό ταξίδι για έναν κοινό σκοπό – την επιτυχία των πελατών μας – θέλω να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση για τον ρόλο σας στην πραγματοποίηση αυτού. Μαζί, έχουμε ξεπεράσει τις προκλήσεις και έχουμε πανηγυρίσει θριάμβους, και επιτυχίες πάντα με κοινή δέσμευση για αριστεία στον μοναδικά δημιουργικό και απαιτητικό κόσμο των Μedia και ΜΜΕ

Την εκδήλωση φιλοξένησε το The View roof top στην καρδία της Λευκωσίας στον 8ον όροφο του The 22 Gate Boutique Hotel. Mε εξαιρετικά εδέσματα, κόκτειλς Afro μουσική από τον Dj απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι μαζί και την μοναδική θέα της Λευκωσίας ολοκλήρωσε το σκηνικό κάνοντας το μοναδικό και αξέχαστο.

Tony1311
Tony1216
Tony1249
Tony1315
Tony1288
Tony1163
Tony1302
Tony1313
Tony1246
Tony1155
Tony1224
Tony1168
Tony1212
Tony1264
Tony1220
Tony1276

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS