ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕστιατόριαΑμμόχωστοςCoffeehouse Tastehabitat - Love Coffee Unconditionally

Coffeehouse Tastehabitat – Love Coffee Unconditionally

Η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ με καταστήματα σε όλη τη Κύπρο και την Αθήνα που εδώ και οκτώ χρόνια σερβίρει τον καλύτερο και ποιοτικότερο καφέ, ξεχωρίζοντας τόσο με την επιμονή στη λεπτομέρεια όσο και με την προσαρμογή στο κάθε κατάστημα και στον κάθε επισκέπτη ξεχωριστά.

Από την Νταϊάνα Αζά
Φωτο: Παναγιώτης Μηνά

Η COFFEEHOUSE είναι η πρώτη κυπριακή αλυσίδα καφέ η οποία ιδρύθηκε το 2012 από άτομα που αγαπάνε τον καλό καφέ με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στη διεθνή αγορά του καφέ και της εστίασης και αναπτύσσεται με την μέθοδο του franchise. Με 15 καταστήματα εκ των οποίων 3 στην Αθήνα, σχεδιάζει την περαιτέρω επέκταση της, σε Ελλάδα και Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Σε όλα τα καταστήματα COFFEEHOUSE προσφέρονται ζεστοί και κρύοι καφέδες με βάση τον espresso, cold brew και φίλτρου, φρέσκοι και detox χυμοί, smoothies, ποικιλία από τσάι και βότανα, σοκολάτες και σπιτικές λεμονάδες, ενώ καθημερινά παρασκευάζονται υγιεινά και ολόφρεσκα σνακ με υλικά υψηλής ποιότητας, αποκλειστικά με την επιμέλεια και τις συνταγές του Χριστόφορου Πέσκια. Η Oμάδα Snacking της COFFEEHOUSE, με επικεφαλής τον καταξιωμένο Κύπριο Chef έχει ως στόχο να παρέχει ποιοτικά σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας (εκλεκτά σάντουιτς, wraps, σαλάτες, energy bowls, μπάρες και σφολιάτες), από το πρωινό στο μεσημεριανό, στο απογευματινό και στο βραδινό καλύπτοντας τις ανάγκες των πιστών τους πελατών, πάντα με βάση τη βασική φιλοσοφία των COFFEEHOUSE. Δηλαδή, τα πάντα να φτιάχνονται από φρέσκα και υγιεινά υλικά και να παρασκευάζονται κάθε μέρα, σε κάθε κατάστημα.

Ο καφές
Η COFFEEHOUSE έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χαρμάνι με την επιλογή ανώτερης ποιότητας κόκκων καφέ, “The COFFEEHOUSE signature blend”, το οποίο καβουρδίζεται και συσκευάζεται στην Ιταλία σε μια αποκλειστική co-branding συσκευασία, από την εταιρία Hausbrandt Trieste 1892, μία από τις πιο ιστορικές εταιρίες καφέ παγκοσμίως. Ο καφές είναι αρωματικός και αποπνέει όλη τη κουλτούρα του Ιταλικού εσπρέσο – γλυκό άρωμα μπαχαρικών με γεύσεις λουλουδιών, φουντουκιού, μπισκότου και καραμέλας, γεμάτο σώμα και ήπια οξύτητα με μια παραδοσιακή, ιταλικού χαρακτήρα, συνταγή. Παράλληλα η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της COFFEEHOUSE ταξιδεύει σε όλες τις χώρες της ζώνης του καφέ (από την Κένυα και την Ταϋλάνδη μέχρι την Κολομβία και τη Βραζιλία) και επιλέγει μοναδικούς κόκκους arabica και δημιουργεί εκλεκτούς μονοποικιλιακούς καφέδες, σε ένα μοναδικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων. Σε κάθε κατάστημα, θα εντοπίσετε το COFFEEBOUTIQUE, που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να ψωνίσει καφέ, κάψουλες, μηχανές και σκεύη παραγωγής καφέ, αλλά και μεγάλη ποικιλία από σοκολάτα, τσάι και βότανα, για το σπίτι ή το γραφείο.

Reuse – Reduce – Respect
H COFFEEHOUSE είναι μια αλυσίδα καφέ με οικολογική ευαισθησία και «πράσινη» συνείδηση και το επικοινωνεί καθημερινά στους πελάτες της και το ευρύ κοινό δίνοντας την αντίστοιχη έμφαση στο σχεδιασμό των καταστημάτων, καθώς και στα προσφερόμενα προϊόντα. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει ενεργά σε προγράμματα ανακύκλωσης, ενώ παράλληλα προτρέπει και τους πελάτες της να χρησιμοποιούν ποτήρια και καλαμάκια πολλαπλών χρήσεων με στόχο τη μείωση του οικολογικού της αποτυπώματος, προσφέροντας τους έκπτωση σαν κίνητρο. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επίσης, στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου (Ο.ΠΑ.Κ.) στις δράσεις της για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ σε τροχοκάθισμα και είναι περήφανος χορηγός της Πρωταθλήτριας ομάδας καλαθόσφαιρας με τροχοκάθισμα, Nicosia Team Rollers, χορηγώντας παράλληλα τροχοκαθίσματα για τους αθλητές καλαθοσφαίρισης σε τροχοκάθισμα.

Περιοδικό “Go”, τεύχος 142.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS