ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΕστιατόριαΠάφοςThe Ivi Mare: Σύγχρονη πολυτέλεια

The Ivi Mare: Σύγχρονη πολυτέλεια

 Από την Τάνια Νεοκλέους

 Σχεδιασμένο για να προσφέρει στον κάθε επισκέπτη μια εγκάρδια φιλοξενία, το ολοκαίνουριο, designed for adults, 4άστερο ξενοδοχείο της οικογένειας των Louis Hotels, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το place to be του φετινού καλοκαιριού για διακοπές στην Κύπρο, αφού συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο την ιδανική τοποθεσία, το elegant design και το απόλυτο κλίμα χαλάρωσης, που χρειάζεσαι μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά.

Ανάμεσα στα 148 ευρύχωρα δωμάτια, περιλαμβάνονται και ορισμένες εντυπωσιακές σουίτες, με μερικές από αυτές να διαθέτουν μάλιστα το δικό τους εξωτερικό τζακούζι. Κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο του Αυγούστου, ετοιμάσου να δροσιστείς στην εξωτερική πισίνα του ξενοδοχείου, τη μεγαλύτερη σε μήκος στην Πάφο, καθώς θα απολαμβάνεις το κοκτέιλ σου στο δέκα θέσεων τζακούζι, που είναι σχεδιασμένο για να σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη χαλάρωση.

Στο ίδιο κλίμα ποιότητας και σύγχρονης πολυτέλειας κινούνται και τα τρία εστιατόρια, που στεγάζονται στο ξενοδοχείο και έχουν θέα τη θάλασσα. Στο Pallettes, θα απολαύσεις ένα πλούσιο πρωινό με μπουφέ που κυμαίνεται ανάμεσα σε τοπικές νοστιμιές μέχρι πιάτα που παραπέμπουν σε αμερικανικά brunch.

Στο Meze by Elliniko θα πας για να ζήσεις ένα γευστικό ταξίδι φτιαγμένο από τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα, που συνδυάζει την παράδοση με τη μοντέρνα κουζίνα και τέλος στο Akakiko Easy Japanese Fusion θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μια ευρεία γκάμα από αυθεντικές ασιατικές γεύσεις βγαλμένες από χώρες της Άπω Ανατολής όπως η Ιαπωνία, η Κίνα, η Ταϊλάνδη, η Κορέα και η Ταϊβάν. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με ολόφρεσκα υλικά και ετοιμάζονται στο εστιατόριο μπροστά στα μάτια σου αμέσως μετά την παραγγελία.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στο υπόγειο του Ivi Mare, όπου εδράζεται το spa του ξενοδοχείου. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται δωμάτια περιποίησης, γυμναστήριο, χαμάμ, σάουνα και (φυσικά) η καθηλωτική εσωτερική του πισίνα.
*Λεωφόρος Θεάς Αφροδίτης 12, Γεροσκήπου, Πάφος. Τηλ.: 26913555. Theivimare.com

Περιοδικό “Go”, τεύχος 169.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS