GOING OUTΕστιατόριαΔιακοπές στην Πάφο: Τρια εστιατόρια με καλό φαγητό, που αξίζει να επισκεφθείς

Διακοπές στην Πάφο: Τρια εστιατόρια με καλό φαγητό, που αξίζει να επισκεφθείς

Kingfisher

Είναι μεγάλη υπόθεση το καλό φαγητό. Και στο Kingfisher το γνωρίζουν, εντυπωσιάζοντάς μας με νέες γεύσεις και παρασκευές, όπως το παστράμι κόκκινου τόνου και τον παστουρμά μινέρι (μαγιάτικο). Άλλη σπεσιαλιτέ που με κέρδισε ήταν το λαυράκι καρπάτσιο. Συνδύασε τις ιδιαίτερες αυτές λιχουδιές με ένα ποτήρι λευκό κρασί και χειροποίητο, ζεστό, πεντανόστιμο ψωμί. Σκέτη απόλαυση! Για αυτά τα πιάτα, σίγουρα αξίζει να πας και να ξαναπάς.

Από τη Μαρία Πυρισιη

Επαμεινώνδα 2, Πάφος, 26 944252

Tony0134

Ουζερί

Με θέα της θάλασσα και το μαγευτικό Κάστρο της Πάφου, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Almyra, παραμένει πιστό στα μυστικά της επιτυχίας του. Τα φρέσκα και καλομαγειρεμένα πιάτα αντλούν έμπνευση από Ελλάδα και Κύπρο, με την υπογραφή του έμπειρου σεφ Νίκου Κίμωνος. Σταθερές αξίες παραμένουν οι επιλογές από μεζεδάκια, όπως το χταποδάκι με μεσογειακή σάλτσα, τα ντάκος με φέτα, αλλά και τα βοδινά φιλετάκια με σος στιφάδου. Στα συν είναι βεβαίως και η ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών που διαθέτει το εστιατόριο καθώς και τα θαυμάσια επιδόρπιά του, όπως το γλυκό πορτοκάλι με παγωτό μαστίχα.

Ξενοδοχείο Almyra, Λεωφόρος Ποσειδώνος 12, Πάφος, 26888741.

Alm13.06.19 25

Oniro By the Sea
Σε ένα ονειρικό τοπίο, με θέα το διάσημο ναυάγιο της Πέγειας, το Oniro By the Sea σφίζει ξανά από ζωή, με τα ηλιοβασιλέματα αυτή την εποχή να είναι πιο μαγευτικά από ποτέ. Στη ρομαντική του βεράντα πλάι στο κύμα, απολαμβάνεις τα κοκτέιλ σου με ποιοτικά πιάτα από τη μεσογειακή κουζίνα. Από τα signature dishes του, ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε το κριθαρότο θαλασσινών με γαρίδες, καλαμάρι και οστρακοειδή, τα dumplings γαρίδας και τα ceviche και ταρτάρ, με φρέσκο ψάρι ημέρας.

Γλυκού Νερού 5, Πέγεια, 70077272.

Chr 6881
Chr 7288 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS