ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOING OUTΕστιατόριαDionysus Mansion: Σε ένα εντυπωσιακό, πετρόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού

Dionysus Mansion: Σε ένα εντυπωσιακό, πετρόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού

Σε ένα εντυπωσιακό, πετρόκτιστο αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού, εκτυλίσσονται γευστικά θαύματα με γεύσεις και αρώματα της Κύπρου. Στο τρεις φορές βραβευμένο στα γαστρονομικά βραβεία «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου» Dionysus Mansion, κάθε επισκέπτης απολαμβάνει μια γιορτή γεύσεων και ένα γαστρονομικό ταξίδι με προσεγμένες συνταγές, φτιαγμένες με δεξιοτεχνία από τα αριστοτεχνικά χέρια του σεφ Δημήτρη Χαϊδεμένου. 

Η συνέπεια στην ποιότητα, η αγάπη για τα κυπριακά προϊόντα, η στήριξη ντόπιων παραγωγών αλλά και η ωραία αισθητική, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει. Κάθε πιάτο που έρχεται στο τραπέζι, είναι χειροποίητο και φτιαγμένο με μεράκι:

Γκιόζα γεμιστά με χαλούμι και δυόσμο, συνοδευμένα με γκουακαμόλε από μπιζέλι, σάλτσα τεριγιάκι-σταφυλόμελου και μους δυόσμου, Dumplings Λευκαρίτικου Τταβά γεμιστά με αρνίσιες μπουκιές, συνοδευμένα με κρέμα πατάτας και σάλτα ντομάτας αρωματισμένη με κύμινο, καθώς και Μοσχαρίσια φιλετάκια tataki εμπλουτισμένα σε σάλτσα πόνζου, διλογία με το δικό τους λουκάνικο παστουρμά Black Angus, είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που κάνουν κάθε επισκέπτη να επιστρέφει ξανά.

Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφερθούμε στην υπέροχη γεμάτη δέντρα αυλή του αρχοντικού, η οποία θα λειτουργήσει και πάλι σύντομα, καθώς και τις κούνιες που πλαισιώνουν τον χώρο, κάνοντας την εμπειρία του γεύματος ακόμα πιο συναρπαστική.

16ης Ιουνίου 5, Λεμεσός, 25 222210.

D1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS