GOING OUTΕστιατόριαΡους: Εδώ θα βρείτε υψηλής γαστρονομίας πιάτα

Ρους: Εδώ θα βρείτε υψηλής γαστρονομίας πιάτα

Ανοιχτό και τα μεσημέρια της Κυριακής είναι πλέον το fine dining εστιατόριο των Αγίων Ομολογητών, βραβευμένο στον γαστρονομικό θεσμό «Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι 2022 – 2023». 

Με ανανεωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους αλλά και καινούριο μενού από δύο ταλαντούχους σεφ, τον Ιάκωβο Γιαννακού και τον Μίλτο Μιλτιάδους, δίνει την ευκαιρία σε όλους εμάς να απολαύσουμε τα υψηλής γαστρονομίας πιάτα του τόσο τις καθημερινές από τις 19:00, όσο και την τελευταία μέρα της εβδομάδας από τις 12:00 μέχρι και τις 16:00.

Το εστιατόριο προσφέρει την επιλογή ‘a La Carte’, τα degustation menu, αλλά και τον «Μεζέ α λα Ρους» με 12 συνολικά πιάτα, φρεσκοψημένα ψωμιά και αλοιφές. Όλα φτιαγμένα με ντόπια, φρέσκα και εποχιακά προϊόντα που αντανακλούν την πλούσια κληρονομιά του νησιού μας. Στην ίδια φιλοσοφία στηρίζεται και το μενού με τα κρασιά, το οποίο επιμελείται το δυναμικό ντουέτο των οινοχόων του ομίλου, Ανδρέας Κυπριανού και László Kovács, που έχουν δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα λίστα για τα food and wine pairings.

Κυριάκου Μάτση 16, Λευκωσία. 22 760720.

Dsc6563 Copy
Dsc6599
R 082
R 103
R 149

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS