ΕστιατόριαΑμμόχωστοςΤρια φουλ καλοκαιρινά εστιατόρια στον Πρωταρά, δίπλα στη θάλασσα

Τρια φουλ καλοκαιρινά εστιατόρια στον Πρωταρά, δίπλα στη θάλασσα

SERENA BEACH RESTAURANT

Ξεχωριστά γεύματα με πρωταγωνιστές το ηλιοβασίλεμα και τα καταγάλανα νερά έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρίσκονται αυτό το καλοκαίρι στο Serena στον Πρωταρά. Στο μενού εντοπίζουμε πιάτα που συνδυάζουν γεύσεις και αρώματα με αρμονία και δημιουργικότητα, όπως σεβίτσε τσιπούρας με γεύση ελληνικής σαλάτας, πικάντικο τραγανό καλαμάρι, κριθαρώτο θαλασσινών με κόκκινη σάλτσα, καλαμάρι, μύδια και γαρίδες, Rib Eye σερβιρισμένο με σπιτικά πατατάκια, σπιτικό προφιτερόλ με γέμιση παγωτό macadamia και ψημένο cheesecake με σορμπέ βατόμουρο. Η κράτηση είναι απαραίτητη.

Βρυσουδιών 115, Πρωταράς, 23833000, serena.com.cy

Serena (18)

ROCAS EXPERIENCE

Το all day εστιατόριο by the beach στην ωραιότερη παραλία του Πρωταρά. Το μενού φέρει την υπογραφή του γνωστού chef Ανδρέα Ανδρέου, με τα πιο επιτυχημένα projects στο νησί μας. Οι γαστρονομικές του προτάσεις ήρθαν να καλύψουν αυτό που έλειπε από την περιοχή και είναι βασισμένες στη μεσογειακή κουζίνα με γιαπωνέζικες επιρροές. Από το μενού του εστιατορίου ξεχωρίζουν η nourish salad, το λαυράκι crudo, το tagliolini με γαρίδες και φυσικά το απόλυτα καλοκαιρινό γλυκό, lemon and raspberry mess.

Λευκόλας 23, Πρωταράς, 97511000.

Photo 2

Kaliφi

Ένα από τα καλοκαιρινά στέκια του Πρωταρά με δροσιστικά κοκτέιλ, ποιοτικό φαγητό, ένα κατάλευκο σκηνικό και δημοφιλή πάρτι τις Παρασκευές ή/ και τα Σάββατα με DJs ή γνωστούς τραγουδιστές. Ανάμεσα στις γαστρονομικές του προτάσεις ο ουζομεζές για δύο, με γαρίδες, μαριναρισμένες αντζούγιες, καπνιστές σαρδέλες και χταπόδι ξιδάτο. Απόλαυσέ τον με ένα από τα κοκτέιλ, από τα οποία ξεχωρίζει το signature Coconut Margarita ή το πάντα αγαπημένο Brandy Sour.

Ποσειδώνος, Πρωταράς, 23833428.

346085008 1448963689291864 3052407875072852807 N

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS