GOOD LIFEΔΙΑΤΡΟΦΗMάθαμε την δίαιτα που ακολουθεί πιστά η Ellie Goulding για επίπεδη κοιλιά

Mάθαμε την δίαιτα που ακολουθεί πιστά η Ellie Goulding για επίπεδη κοιλιά

Η Ellie Goulding είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα και έχει ένα υπέροχο σώμα. Ωστόσο το σώμα αυτό για να χτιστεί θέλει αρκετές θυσίες κι εμείς μάθαμε κάτι που ίσως θα σε ενδιαφέρει σε περίπτωση που θέλεις να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια, είναι γνωστό ότι λατρεύει την γυμναστική και αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της για επίπεδη κοιλιά, μιλώντας στο «The Mirror».

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ίδια, για να καταπολεμήσει τα πρηξίματα και να διατηρήσει την αδύνατη σιλουέτα της νηστεύει για 40 ώρες.

View this post on Instagram

Throwback to high maintenance 💔

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Διευκρίνησε, ότι η διατροφή που ακολουθεί της επιτρέπει να καταναλώνει αυστηρά μόνο τσάι, καφέ και νερό με ηλεκτρολύτες και πως αυτή η νηστεία δίνει στο πεπτικό σύστημα την ευκαιρία ενός διαλείμματος.

Προσοχή δεν είναι σωστή μέθοδος για όσους έχουν θέματα υγείας

Όπως εξήγησε, με τον τρόπο αυτό, δηλαδή με το να μην καταναλώνει τίποτα άλλο για 40 ολόκληρες ώρες, μπορεί να ελέγξει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αλλά τόνισε ότι δεν είναι μια μέθοδος που ενδείκνυται για διαβητικούς ή για όσους έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο τόνισε πως φροντίζει να ακολουθεί αυτή τη μέθοδο με έναν πολύ ασφαλή τρόπο, καθώς τόσο μια μέρα πριν όσο και μια μέρα μετά από τις ώρες της νηστείας, έχει ένα πολύ θρεπτικό πρόγραμμα διατροφής.

Διαβάστε επίσης: Το πρωινό της Eva Mendes είναι αυτό που την κρατάει σε φόρμα στα 46 της

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS