ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΓΕΥΣΗΟι «Χρυσές Συνταγές» πιο πλούσιες και ανανεωμένες

Οι «Χρυσές Συνταγές» πιο πλούσιες και ανανεωμένες

26 χρόνια το Νο1 περιοδικό μαγειρικής της Κύπρου!

Κανείς δεν ξέρει την κουζίνα καλύτερα!

Το αγαπημένο εβδομαδιαίο περιοδικό μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που πρωτοκυκλοφόρησε το 1995, αγαπήθηκε από τους λάτρεις του καλού φαγητού και κυκλοφορεί δωρεάν κάθε Σάββατο μαζί με το «Φιλελεύθερο» ανανεώνεται και ανεβάζει τον πήχη της μαγειρικής ακόμα πιο ψηλά. Από το ερχόμενο Σαββάτο, 25 Σεπτεμβρίου, κυκλοφορούν σε μεγαλύτερο, πιο εύχρηστο μέγεθος και με χαρτί που αντέχει στη χρήση. Και δεν ανανεώνεται μόνο εμφανισιακά, αλλά και σε περιεχόμενο με περισσότερες νέες, δοκιμασμένες συνταγές. Επιπλέον, στην ομάδα των «Χρυσών Συνταγών» προστίθεται τόσο η πολύ καλή γνώστης της παραδοσιακής κουζίνας, Μαριλένα Ιωαννίδου, η οποία εδώ και είκοσι χρόνια κάνει την γαστρονομική μας παράδοση μέρος του σύγχρονου τρόπου ζωής, καθώς και οι γνωστές food bloggers Χριστιάνα Συκοπετρίτου-Κυριακίδου (mychicdish) και Μαρία Πυρίσιη (mariee_says_) τα tips των οποίων θα λατρέψετε!

Κάθε βδομάδα, λοιπόν,  βρείτε 20 νέες, δοκιμασμένες συνταγές από τους καταξιωμένους συνεργάτες του περιοδικού. Η ομάδα των «Χρυσών Συνταγών» η οποία εκτός από τις καταξιωμένες και δημοφιλείς  Γαλάτεια Παμπορίδη και Χρύσω Λέφου, συμπληρώνεται κι από τη Νίνα Θεοχαρίδου και τον Ανδρέας Καβάζη, φιλοδοξούν να καταστούν ο πολυτιμότερος σας συνεργάτης, το δεξί σας χέρι στην κουζίνα.

Σημειώστε ότι ανάμεσα στις εβδομαδιαίες εκδόσεις των «ΧΡΥΣΩΝ ΣΥΝΤΑΓΩΝ» θα βρίσκετε πλέον μια φορά τον μήνα και μια ειδική έκδοση η οποία θα παρουσιάζει step by step  όλες τις συνταγές από τις τηλεοπτικές Χρυσές Συνταγές, καθώς και εκδόσεις με συνταγές από βραβευμένους σεφ των καλύτερων εστιατορίων και ξενοδοχείων της Κύπρου.

Εν ολίγοις, με εξειδικευμένη θεματολογία, το περιοδικό γίνεται ένας εύχρηστος οδηγός μαγειρικής παρουσιάζοντας τις καλύτερες συνταγές. Όλη η ομάδα παθιασμένη με τη μαγειρική, δημιουργεί, δοκιμάζει και παρουσιάζει κάθε Σάββατο προτάσεις για το οικογενειακό τραπέζι, το πρωινό των παιδιών, το σνακ στο γραφείο, το συνοδευτικό του απογευματινού καφέ, το δείπνο με φίλους, το γιορτινό μπουφέ, τα γενέθλια, τα παιδικά πάρτι κ.λπ.

Κάθε Σάββατο, λοιπόν, μαγειρεύουμε με τον «Φ»: Πιάτα δοκιμασμένα • Εύκολα & φθηνά • Δημιουργικά • Διαιτητικά & υγιεινά

Στο πρώτο τεύχος των ανανεωμένων Χρυσών Συνταγών που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, η Μαριλένα Ιωαννίδου μας καλωσορίζει στην κουζίνα της και παρουσιάζει μια ποικιλία από κλασικούς αλλά και μοναδικά ευφάνταστους τρόπους για να μαγειρέψουμε ψάρια και θαλασσινά από τη Μεσόγειο και όχι µόνο. Νόστιμο φαγητό µε τους καρπούς της θάλασσας, του βουνού αλλά και του κάμπου. Συνταγές δοσμένες µε τρόπο απλό, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν εύκολα σε κουζίνα σπιτιού, χωρίς τις γνώσεις και την εμπειρία επαγγελματία σεφ.

Υλικά καθαρά και μυρωδάτα σε ασυνήθιστους, τολμηρούς συνδυασμούς. 

Το αποτέλεσμα: γεύσεις απλές αλλά έντονες, γεύσεις της Κύπρου. Γιατί, ναι, το χαρουπόµελο ταιριάζει τέλεια µε τον ξενόφερτο σολομό, το άρωμα από τις πευκοβελόνες κάλλιστα παντρεύεται µε το λαβράκι κι η γεύση από τα φύλλα συκιάς μπορεί όντως να δέσει µε τη θαλασσινή αύρα από το φαγκρί…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS