ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΧΕΣΕΙΣHappy Valentines! Αυτά τα 7 δώρα σίγουρα θα τα λατρέψει κάθε...

Happy Valentines! Αυτά τα 7 δώρα σίγουρα θα τα λατρέψει κάθε γυναίκα

Ιδέες για τα ωραιότερα δώρα. 

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα, ημέρα της αγάπης. Σίγουρα αν είσαι σε σχέση και αγαπάς αυτή την ημέρα θα τρέχεις με προετοιμασίες, με τις οποίες θα ήθελες να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. 

Αυτό που αρκεί είναι να δημιουργήσεις τις ανάλογες προυποθέσεις ώστε να περάσετε όμορφα και οι δυο, να χαλαρώσετε και οι δυο και να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. 

Όσον αφορά το κεφάλαιο δώρο, αν έμεινες κι εσύ τελευταία στιγμή τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για πανικό. Εμείς ετοιμάσαμε μια ενδεικτική, gift list που μπορείς να δεις και να εμπνευστείς, ώστε φέτος να προσφέρεις ένα δώρο με νόημα στην γυναίκα που αγαπάς και θαυμάζεις.

Πάντως σε αυτές τις περιπτώσεις μια συμβουλή είναι να μην καταλήξεις σε βαρετές επιλογές, απλά και μόνο για να… ξεμπερδεύεις. Αν το κάνεις, κάνε το τουλάχιστον σωστά! 

Δώρο χαλαρωτικό, ή couple μασάζ: Αυτό είναι ένα δώρο που κάθε γυναίκα λατρεύει (οκ αυτό δεν έιναι απόλυτο) αν και καλό θα είναι να ξέρεις αν θα το εκτιμήσει ως δώρο, ή αν θα προτιμήσει να της κάνεις εσύ με τα χεράκια σου ένα ομορφο, χαλαρό μασάζ. Σκέψου το! 

Couple Massage

Ρομαντικό δείπνο: Σίγουρα μια ιδέα που αξίζει και σε σένα και στο αγαπημένο σου πρόσωπο. Ένα ρομαντικό δείπνο, με καλό φαγητό, καλό κρασί και καλή παρέα. Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο οικονομικό, ή ίσως δεν προλαβαίνεις να κάνεις κάποια κράτηση, τότε πολύ καλή ιδέα θα ήταν να ετοιμάσεις εσύ κάτι στο σπίτι και να την εντυπωσιάσεις με τις μαγειρικές σου ικανότητες. Αν πάλι όχι, τότε και το έτοιμο φαγητό, με την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον χώρο θα ήταν μια κίνηση που θα εκτιμούσε. 

Romantic

Το αγαπημένο της άρωμα: Εννοείται ότι θα το λατρέψει, ειδικότερα αν είναι ένα όμορφο σετ με το άρωμα που λατρεύει, κρέμα σώματος ή οτιδήποτε που αφορά περιποίηση επιδερμίδας και ομορφιά.

Parfume

Άλμπουμ με φωτογραφίες σας: Μάλλον θα την ξαφνιάσεις θετικά αφού ίσως δεν θα περιμένει κάτι τόσο ρομαντικό, μιας και στην εποχή που ζούμε πλέον τα αποθηκεύουμε όλα ψηφιακά, οπότε κάπως έχει χαθεί αυτός ο ρομαντισμός ενός φωτογραφικού άλμπουμ. Πιάσε λοιπόν δουλειά και ψάξε τις πιο όμορφες, αστείες στιγμές σας, ή φωτογραφίες από ταξίδια σας που αξίζει να βάλεις μέσα.

Album

Κοσμήματα: Κάθε γυναίκα θα εκτιμήσει ένα τέτοιο δώρο, το οποίο θα το φοράει και θα σε έχει πάντα στο μυαλό της. Ένα ωραίο σετ με σκουλαρίκια, ένα εντυπωσιακό κολιέ και ένα διακριτικό βραχιόλι, ή ένα λαμπερό δαχτυλίδι είναι μια υπέροχη ιδέα για δώρο αυτή την ημέρα.

Jj

Ταξίδι: Αν μπορείς να κάνεις και τέτοιου είδους δώρα και είναι στο budget που διαθέτεις, τότε γιατί όχι να κάνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα εισιτήριο, με έναν ρομαντικό προορισμό που δεν θα πρέπει να πάτε αναγκαστικά εκείνη την ημέρα, αλλά ίσως μετά από μερικούς μήνες. Σίγουρα θα την ξαφνιάσεις, θα την ενθουσιάσεις και θα θαυμάσει αυτή σου την πρωτοβουλία. Φυσικά μπορεί να είσαι τυχερός και να πετύχεις μια πολύ καλή τιμή εισιτηρίων! Προλαβαίνεις μέχρι απόψε, που θα της το ανακοινώσεις.

Trip

Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο: Ψάξε ένα όμορφο ξενοδοχείο, κάνε κράτηση για δυο, φτιάξε της την βαλίτσα χωρίς να έχει καταλάβει φυσικά το παραμικρό, βρες ένα ψέμα για να την βάλεις στο αυτοκίνητο και ξεκίνα για τον προορισμό σας. Φρόντισε λίγο πριν φτάσετε να γεμίσουν το δωμάτιο με ροδοπέταλα, ένα καλό κρασί ή σαμπάνια με φρούτα, μερικά μπαλόνια!

Valetine Room

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS