ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙDeco ειδικοί του Tik Tok, μας λένε τι δεν θα έβαζαν ποτέ...

Deco ειδικοί του Tik Tok, μας λένε τι δεν θα έβαζαν ποτέ μέσα στο σπίτι τους

Deco ειδικοί του Tik Tok μας δείχνουν ποιά αντικείμενα θα ήταν καλά να αποφύγουμε να βάλουμε μέσα στο σπίτι μας γιατί είτε δεν είναι hot τάση πλέον, είτε επειδή κάνει το σπίτι μας να μοιάζει φτωχικό, ή γιατί μπορεί να δημιουργήσουν αίσθηση αταξίας και όχι deco trend.

Τάσεις που μπορεί να γίνονται viral, οι ειδικοί εξηγούν πως δεν θα τις έβαζαν ποτέ στο σπίτι τους.

Έτσι λοιπόν οι λάτρεις της διακόσμησης θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι κάποια από τα trends που είχαν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, φέτος δεν θέλουμε καθόλου να τα βλέπουμε. 

Μια από τις τάσεις που λένε οι ειδικοί ότι πρέπει να σταματήσουμε να υιοθετούμε, είναι αυτή που θέλει τηγάνια και κατσαρόλες να κρέμονται και να είναι σε κοινή θέα όπωςκαι κρεμαστές γλάστρες με φυτά.

Κοντές κουρτίνες, ψεύτικα φυτά είναι μεταξύ αυτών που δεν θα έβαζαν ποτέ στο σπίτι τους.

@jenniferlauraliving

Listen to number 5 before you come for me ❤️ #interiordesign #5thingsiwouldneverdo #greenscreen

♬ original sound – JenniferLauraLiving

@ninatakeshofficial

3 things an interior designer would never put in her client’s home! 🚨 What decor items are you tired of seeing in houses? . . . #interiordesign2023 #interiordesignerstiktok #interiordesignaesthetic #Interiordesignideas #interiordesigntips #interiordesigntrends2023 #interiordesigncareer #interiordesigninspo #interiordesignstyles #designertiktok #designeronabudget #interiordesign #interiordecorating #interiorhomedesign #interioraesthetics #interiordesignstyles #planttok #shabbychic#greenscreen

♬ original sound – Nina Takesh

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS