ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙLeonardo Di Caprio: Η πολυτελής έπαυλη που αγόρασε στο Los Angeles

Leonardo Di Caprio: Η πολυτελής έπαυλη που αγόρασε στο Los Angeles

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Moby αποφάσισε να πουλήσει τον περασμένο Φεβρουάριο το αρχοντικό του στο Los Angeles και μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, αφού το σπίτι είχε ήδη ανακαινιστεί, το μεσιτικό γραφείο Los Feliz estate ανακοίνωσε πως πωλήθηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο ηθοποιό… τον Leonardo Di Caprio. Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η συμφωνία έκλεισε τον Μάρτιο και είναι η πιο πρόσφατη επένδυση στα ακίνητα που έκανε ο διάσημος και πετυχημένος ηθοποιός στο Los Angeles.

Τα χαρακτηριστικά του σπιτιού
Ο ηθοποιός αγαπά ιδιαίτερα να επενδύει τα χρήματα σου σε ακίνητη περιουσία κι έχει γίνει γνωστό πως δεν σκοπεύει να μετακομίσει στο σπίτι των 4.644 τ.μ. Επέλεξε να αγοράσει αυτό το σπίτι για να το προσφέρει σε κάποιο μέλος της οικογένειας του.

Ο προηγούμενος κάτοχος του σπιτιού, ο Moby, είχε αγοράσει το σπίτι το 2016 για 3.4 εκατομμύρια δολάρια και έκανε μία ανακαίνιση τοποθετώντας μάρμαρα στα μπάνια, ενώ διακόσμησε το σπίτι με κομψά και πολύ σύγχρονα έπιπλα. Η πισίνα και η αυλή του σπιτιού είναι κρυμμένες πίσω από ψηλά δέντρα, τα οποία προστατεύουν τους ενοίκους του σπιτιού από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι. Το νέο σπίτι του Leonardo di Caprio διαθέτει χαμάμ, ένα δωμάτιο για yoga, 18 υπνοδωμάτια, μία μεγάλη κουζίνα σε λευκές αποχρώσεις, καθιστικό και χώρο που είναι κατάλληλος για διάβασμα.

Οι φωτογραφίες από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της κατοικίας

 

Photos: Trulia Real Estate

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS