ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙMε αυτά τα tips θα μυρίζουν φρεσκάδα όλες οι γωνιές του σπιτιού...

Mε αυτά τα tips θα μυρίζουν φρεσκάδα όλες οι γωνιές του σπιτιού σου

Αυτή η αίσθηση φρεσκάδας που μας αφήνουν αρκετά σπίτια, είναι πραγματικά αξιολήζευτη μιας και η μυρωδιά σε ένα χώρο, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεται, είναι από τα πρώτα πράγματα που μας κάνουν αρνητική, ή θετική εντύπωση.

Η φροντίδα του σιτιού είναι μία διαδικασία που για κάποιους είναι ευχάριστη για άλλους πάλι όχι και τόσο, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ΤΟ θέλουμε να είναι καθαρό και να μυρίζει όμορφα.

Γι’ αυτό και πιο κάτω θα διαβάσεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να διώξεις τις ενοχλητικές μυρωδιές. Αφού τελειώσεις με την καθαριότητα, πρέπει να ακολουθήσεις κάποια «μυστικά» με τα οποία θα μοσχοβολάνε όλες οι γωνιές του σπιτιού σου.

Άρωμα στον κάδο απορριμάτων: Αρχικά, βάλε εφημερίδα στον πάτο του κάδου, ώστε να απορροφώνται όλα τα υγρά που αφήνουν άσχημες μυρωδιές. Μετά, πάνω από τις εφημερίδες, τοποθέτησε μερικά αρωματικά μαντηλάκια ή φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού. Μπορείς επίσης αφού καθαρίσεις τον κάδο να βάλεις κάποιο αρωματικό σπρέι.

Ξύδι στο πλυντήριο πιάτων: Το ξύδι ως γνωστόν διώχνει ακόμη και τις πιο δύσκολες μυρωδιές ενώ οπότε ρίξε μέσα στο άδειο πλυντήριο πιάτων 2 κούπες λευκό ξύδι και βάλε το σε λειτουργία. Εξάλλου έχει και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, ενώ θα μοσχοβολήσει και το πληντύριό σου, το οποίο συχνά αφήνει άσχημη μυρωδιά στην κουζίνα.

Κατσαρόλα με αρωματικά βότανα: Ρίξε μέσα στην κατσαρόλα αρωματικά βότανα, όπως θυμάρι και δενδρολίβανο, αλλά και φλούδες εσπεριδοειδών όπως πορτοκάλι, λεμόνι ώστε να βράσουν. Θα αφήσουν μία υπέροχη μυρωδιά φρεσκάδας.

Αρωματικά κεριά: Υπάρχουν αμέτρητα αρωματικά κεριά που μπορείτε να βάλετε στο μπάνιο, στο σαλόνι, ακόμη και στο υπνοδωμάτιο και να είσαστε σίγουροι ότι θα απομακρύνουν τυχόν οσμές που υπάρχουν!

Σφουγγάρισε με απορυπαντικό ρούχων: Αρκετοί το κάνουν, λίγοι όμως λένε το μυστικό. Το σφουγγάρισμα με μαλακτικό ρούχων είναι μία από τις καλύτερες τακτικές ώστε να μοσχοβολάει φρεσκάδα όλο το σπίτι και σίγουρα θα μυρίζει πολύ πιο ωραία από το να μυρίζει παντού χλωρίνη. Προσοχή όμως, γιατί υπάρχουν πατώματα και απορυπαντικά που ίσως γλιστράνε, οπότε δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS