GOOD LIFEΣΠΙΤΙΜέσα στο σπίτι του πρωταγωνιστή του Stranger Things στο Brooklyn

Μέσα στο σπίτι του πρωταγωνιστή του Stranger Things στο Brooklyn

Ο David Harbour, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του στην πετυχημένη σειρά του Netflix, «Stranger Things», τον Ιούνιο του 2020 παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, την τραγουδίστρια, Lilly Allen στο Las Vegas.  

Μάλιστα είναι θετός πατέρας για τις δύο κόρες της Allen, την 12χρονη Ethel και την 11χρονη Marnie.

Πρόσφατα η Lily Allen και ο David Harbour, φωτογραφήθηκαν στο σπίτι τους για το περιοδικό Architectural Digest δείχνοντας την προτίμησή τους σε φανταχτερά διακοσμητικά στοιχεία, όπως φλαμίνγκο, floral σχέδια και animal prints. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

To διάσημο ζευγάρι έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό σπίτι στο Brooklyn με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις σε χρώματα και μοτίβα που το δημοφιλές περιοδικό χαρακτήρισε «παράξενο και υπέροχο».

Η Lily Allen και ο David Harbour φωτογραφήθηκαν στην κουζίνα τους και μοιράστηκαν μια όμορφη ιστορία από την εποχή που πρωτογνωρίστηκαν. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Η Lily είχε πει στον σύντροφό της πως πάντα ήθελε «μια απλή αγγλική κουζίνα», όμως τελικά η κουζίνα τους έγινε «πολυτελής, ζεστή και πρακτική».

Στα ίδια μοτίβα είναι διακοσμημένα και τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, όπως ένα μπάνιο με έπιπλα-αντίγραφα από τις Βερσαλίες, ταπετσαρία αλλά και μοκέτα, ένα στοιχείο που σχολίασαν πολλοί fans τους στα social media.

Το σπίτι διαθέτει υπέροχα δωμάτια-ντουλάπες, ένα δωμάτια με animal print χαλί και ασορτί καναπέ, μια σάουνα αλλά και κήπο με πισίνα.

govastileto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS