ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

GOOD LIFEΣΠΙΤΙTips για να οργανώσετε σωστά την ντουλάπα σας

Tips για να οργανώσετε σωστά την ντουλάπα σας

Είμαστε γυναίκες και μπορεί να έχουμε μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα, παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε τίποτα καλό να βάλουμε. Αυτό ίσως συμβαίνει γιατί δεν έχουμε οργανώσει σωστά τα όσα έχουμε και συχνά ξεχνάμε κομμάτια που κάποτε μας άρεσαν πολύ.

Μια τακτοποιημένη ντουλάπα μπορεί να σε βοηθήσει να φτάνεις πιο γρήγορα στα ραντεβού και την δουλειά σου αφού θα σου είναι πολύ πιο εύκολα να αποφασίσεις τι να φορέσεις. Εξάλλου η εποχή άλλαξε οπότε σίγουρα θα χρειάζεται να ανανεώσεις τι θα φοράς αυτή την περίοδο και τι όχι.

Ακολούθησε τα παρακάτω tips για μια οργανωμένη ντουλάπα:

Ταξινόμησέ τα ανά χρώμα: Αν το έχετε προσέξει, σε αρκετά καταστήματα βάζουν το κάθε χρώμα μαζί, κάτι που σίγουρα βοηθάει το μάτι να επιλέξει σε τι χρωματισμούς θέλουμε το κάθε look μας.Έτσι για μεγαλύτερη οργάνωση μπορείς να τα ξεχωρίσεις με βάση το χρώμα.

Kάνε συχνά εκκαθάριση: Η σωστή εκκαθάριση τουλάχιστον δυο φορές τον χρόνο, στην οποία θα χωρίσουμε τα ρούχα που φοράμε και τα ρούχα που για χρόνια είναι ξεχασμένα σε μια γωνιά, σίγουρα είναι το πιο σημαντικό βήμα που θα μας βοηθήσει πολύ. Βρείτε λοιπόν ποιά κομμάτια δεν θέλετε να φοράετε πλέον και δώστε τα σε κάποιους που θα τα εκτιμήσουν και ίσως τα έχουν ανάγκη.

Χώρισε σωστά τα ρούχα σου: Ένας τρόπος να βρίσκουμε εύκολα τι θέλουμε να φορέσουμε είναι να βάλουμε σε κατηγορίες το κάθε ρούχο, ανάλογα με το που θα το φορούσαμε. Για παράδειγμα αλλού βάζουμε τα ρούχα της δουλειάς, αλλού τα καθημερινά που φοράμε μόνο στο σπίτι και αλλού αυτά που φοράμε για τις βόλτες και τις εξόδους μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS