GOOD LIFEΣΠΙΤΙΤζένιφερ Άνιστον: Το σπίτι όαση αξίας 2.000.000 δολαρίων (pics)

Τζένιφερ Άνιστον: Το σπίτι όαση αξίας 2.000.000 δολαρίων (pics)

Η Τζένιφερ  Άνιστον ζει μέσα σε ένα ονειρικό σπίτι, αξίας 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι ένα εξαιρετικά σχεδιασμένο αρχοντικό 8.500 τετραγωνικών, το οποίο διαθέτει μια τεράστια ντουλάπα, απίστευτη θέα και υπέροχη μπανιέρα.

Η Jennifer αγόρασε την κατοικία το 2011 και να σημειωθεί ότι σχεδιάστηκε από τον A. Quincy Jones και ολοκληρώθηκε το 1965. Πρόκειται για μια όαση, η οποία διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, μια κάβα κρασιών, πισίνα και ξενώνα.

Η Jennifer, δημιούργησε τη σελίδα της στο ίνσταγκραμ εδώ και τρεις μήνες, και από τότε, μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η 50χρονη ηθοποιός μάλιστα, αποκάλυψε πρόσφατα με μια φωτογραφία που ανέβασε στο ινσταγκραμ την Δευτέρα,  το μπάνιο της, όπου φαινόταν πεταμένο το φόρεμα το οποίο φορούσε στο κόκκινο χαλί των Sag Awards 2020. 

Υπενθυμίζουμε ότι εκεί, έγινε η συνάντηση του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Άνιστον και μπορεί να κράτησε για λίγα λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για τους θαυμαστές τους και τα media να δημιουργήσουν μία πολύ μεγάλη ιστορία.

Ενώ η φωτογραφία με το μπανιο ξεσήκωσε όλους όσους επιθυμούν να δουν το πρώην ζευγάρι ξανά μαζί.Η σταρ ενδεχομένως να θέλησε να δείξει πώς καταλήγει ένα υπέρλαμπρο φόρεμα, ωστόσο ο τρόπος που το είχε πεταμένο στην μπανιέρα έκανε τη φαντασία πολλών να οργιάσει.

«Ελπίζω ο Μπραντ να έβγαλε αυτό το φόρεμα», «Ήσουν υπέροχη!», «Πού είναι ο Μπραντ;», ενώ κάποιος άλλος ρώτησε αν «ο Μπραντ έβγαλε τη φωτό» και ένας ακόμη: «Είναι αυτό το μπάνιο του Μπραντ Πιτ;» είναι μόνο λίγα από τα χιλιάδες μηνύματα που έλαβε η ηθοποιός σχεδόν αμέσως με την ανάρτηση της συγκεκριμένης εικόνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS