GOOD LIFEΥΓΕΙΑHuel: Tα πλήρη γεύματα σε μορφή ροφήματος που δίνουν ενέργεια στους Κύπριους...

Huel: Tα πλήρη γεύματα σε μορφή ροφήματος που δίνουν ενέργεια στους Κύπριους influencers

Ανακάλυψε τα υγιεινά ροφήματα που υποκαθιστούν ένα πλήρες γεύμα και μπορούν να σε χορτάσουν τις μέρες που τρέχεις λίγο παραπάνω!

Λίγα πράγματα χαρίζουν τόση Ευεξία όσο μία ισορροπημένη διατροφή που αποτελείται από πλήρη και θρεπτικά γεύματα. Όμως, ένα πλήρες γεύμα απαιτεί χρόνο για την προετοιμασία του και ο χρόνος είναι κάτι που σπανίζει στην καθημερινότητα πολλών από εμάς.

Ευτυχώς, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές για να λαμβάνεις τα θρεπτικά συστατικά ενός πλήρους γεύματος, ακόμα και τις ημέρες που δεν ξέρεις πώς να τα προλάβεις όλα. Κι αυτή που σου προτείνουμε σήμερα έρχεται σε μορφή… μπουκαλιού και έχει κερδίσει επάξια μία θέση στις προτιμήσεις πολλών busy Κύπριων influencers, όπως η Χριστίνα ΑργυρούΣτέφανη ΣόλωνοςΣόφη Χρυσάνθου και Κρίστη Αγαπίου.

Huel: Human + Fuel

Hb Native Huel Berry

Όπως φαίνεται και από το όνομά τους, που προκύπτει από τον συνδυασμό των λέξεων Human (άνθρωπος) και Fuel (καύσιμο), τα προϊόντα της εταιρείας Huel είναι φτιαγμένα για να δίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό τα απαραίτητα εφόδια που υποστηρίζουν τις καθημερινές του ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα, τα διατροφικά πλήρη ροφήματα της Huel βασίζονται σε μία φόρμουλα που περιέχει 26 βασικές Βιταμίνες και μέταλλα, πρωτεΐνη, βασικά λίπη, υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και φυτοθρεπτικά συστατικά. Κι η φόρμουλα αυτή είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς ενός ειδικού, του James Collier, ο οποίος είναι κάτοχος πτυχίου στη διατροφολογία από το Πανεπιστήμιο του Σάρρεϋ και συνιδρυτής της Huel.

Τα ready-to-drink Huel που πρέπει να δοκιμάσεις

Hb Native Huel Chocolate

Στα Holland & Barrett, ως Ειδικοί στην Ευεξία, ξέρουμε να ξεχωρίζουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που μπορούν να σου δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να φέρεις εις πέρας όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς. Και τα Huel μπορούν να γίνουν κομμάτι της δικής σου ημέρας, αρκεί να τα δοκιμάσεις. Γι’ αυτό και σου προτείνουμε να ξεκινήσεις από το Huel Ready-to-drink ρόφημα!

Πρόκειται για ένα 100% διατροφικά πλήρες και 100% plant-based γεύμα σε μορφή ροφήματος, φτιαγμένο από φυτικά βιώσιμα συστατικά όπως βρώμη, μπιζέλι, ρύζι, λιναρόσπορο, καρύδα και ηλίανθο. Κάθε φιάλη των 500ml περιέχει 26 βασικές Βιταμίνες και μέταλλα σε μια ισορροπημένη μακροκατανομή 35:20:42:3 (υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, φυτικές ίνες) και παρέχει 400 kcal.

Hb Native Huel Vanilla

Και το καλύτερο; Θα το βρεις σε 3 υπέροχες και πεντανόστιμες γεύσεις: Σοκολάτα, Μούρο και Βανίλια! Κι επειδή η Ευεξία και η οικολογική συνείδηση πάνε μαζί, κάθε φιάλη Huel είναι κατασκευασμένη από 51% ανακυκλωμένο πλαστικό και είναι πλήρως ανακυκλώσιμη.

Βρες σήμερα τα ροφήματα Huel στα καταστήματα Holland & Barrett στην Κύπρο και ανακάλυψε έναν διαφορετικό τρόπο για να απολαμβάνεις ένα πλήρες γεύμα ακόμα κι όταν είσαι on the go!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS