ΜΟΔΑΑντιμετώπισε το κρύο με στιλ - Οι top 10 τάσεις της σεζόν

Αντιμετώπισε το κρύο με στιλ – Οι top 10 τάσεις της σεζόν

Κάθε χρόνο, τρελαίνομαι με την αλλαγή των εποχών. Από τον χειμώνα στην άνοιξη και από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, ανυπομονώ να φορέσω τα παλιά μου ρούχα, που κρύβονταν τόσους μήνες στην γκαρνταρόμπα μου, περιμένοντας υπομονετικά τη σειρά τους, αλλά και τα καινούργια, έτοιμα να γνωρίσουν τον κόσμο.

Της Αναστασίας Γεωργίου

 

Πρέπει να ομολογήσω ότι παρόλο που λατρεύω την μόδα, δεν ακολουθώ πιστά τις τάσεις . Πολλές φορές ,τις θαυμάζω πάνω σε άλλες κοπέλες αλλά, αν δεν νιώθω ότι με εκφράζουν, δεν μπορώ να τις φορέσω, γιατί στην τελική θα με φοράνε αυτές! Και μιας και αυτό είναι κάτι που καμία μας δεν θέλει, επιλέγω πάντα βάση του ενστίκτου και της διάθεσής μου, αναμειγνύοντας παλιό και καινούργιο.

Φέτος, είμαι πολύ τυχερή, γιατί πολλές από τις τάσεις είναι καταπληκτικές και στα μέτρα μου. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κύρια trends για να εμπνευστούμε για τις εμφανίσεις μας τις κρύες μέρες του χειμώνα.
1. Πρώτο και καλύτερο και πάντα αγαπημένο, το boho look, που πηγαινοέρχεται στις πασαρέλες για δεύτερη σεζόν. Τα μοντέλα των Chloe και Lanvin, με patchwork πλεκτά, καστόρι, κρόσσια- υπερβολικά κρόσσια- και πόντσο, μοιάζουν με bohemian πριγκίπισσες!

11
2. Βελούδο. Έχω ένα θεματάκι με το βελούδο: θέλω να το φορώ συνέχεια, και ευτυχώς για τους λατρεμένους μου σχεδιαστές Giorgio Armani και Christopher Kane, μεταξύ άλλων, το βελούδο είναι παντού: φορέματα, κοστούμια, παντελόνια, jumpsuits και παλτά, για εμφανίσεις γεμάτες πολυτέλεια.

9
3. Clashing prints- η αδυναμία μου. Όντας αναποφάσιστη, αναμειγνύω άφοβα trends και prints σαν μάστορας του είδους, με λίγη βοήθεια, φυσικά, από τους Burberry και Mary Katrantzou.

2
4. Πολύχρωμα παλτά, που μοιάζουν με πρόβατα και αρκουδάκια, που τα φοράς και τα αγκαλιάζεις και τα αγαπάς. Τα μάξι faux fur παλτά του Louis Vuitton είναι ικανά να σας κρατήσουν ζεστές και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

4
5. Ρομαντικό γοτθικό στυλ, με δαντέλες, ruffles και σκούρο βυσσινί στα χείλη, όπως είδαμε στις πασαρέλες των Alexander McQueen και Rodarte. Ένα από τα πιο σέξι και κομψά looks για τις βραδινές μας εξόδους και τα χριστουγεννιάτικα πάρτυ.

7
6. Λατρεμένο καρό, με καλύτερους εκπροσώπους τους Alexander Wang και Vivienne Westwood. Ένα κομμάτι μπορεί να κάνει τα σύνολα μας πιο ενδιαφέροντα, ενώ, αν είστε πιο τολμηρές, φορέστε το άφοβα από πάνω μέχρι κάτω!

12
7. Κάπες, σαν σετ με φορέματα, όπως μας προτείνουν οι Dolce & Gabbana, ή συνδυασμένες με τα τζιν μας, για όλες τις ώρες.

5
8. Το καθωσπρέπει και πολύ σικ Peter Pan κολάρο σε μπλούζες, πουκάμισα και φορέματα. Υπέροχο συνδυασμένο με brogues και flat παπούτσια. Άλλωστε, για αυτό φιγουράρει στις πασαρέλες του οίκου Chanel.

3
9. Άσπρο, έτσι απλά για να δίνουμε χρώμα στις γκρίζες μέρες του χειμώνα, όπως ο Ralph Lauren.

10
10. Κόκκινο και οι αποχρώσεις του. Ένα απλό φόρεμα, συνδυασμένο με μαύρες γόβες, σας μετατρέπει αυτόματα σε femme fatale, που θα έκανε τους Dior και Hermes περήφανους!
1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS