ΜΟΔΑFASHION NEWS«KULT Together»: Αύριο το μεγαλύτερο fashion event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

«KULT Together»: Αύριο το μεγαλύτερο fashion event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Αντίστροφα μετράμε για το μεγαλύτερο fashion event με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, «KULT Together»  που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:15 στον αρχαιολογικό χώρο, δίπλα από το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ετοιμαζόμαστε για ένα event υψηλής αισθητικής, που φέτος στόχο έχει να στηρίξει το έργο του Εθελοντικού – Φιλανθρωπικού Οργανισμού των Ποδοσφαιριστών, «Γκολ στη Ζωή» και τη ριζική ανακαίνιση των Παιδιατρικών Θαλάμων 1 και 2 του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Διαβάστε επίσης: Φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together» στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λευκωσίας

Στην πασαρέλα θα περπατήσουν 50 μοντέλα, γνωστοί αθλητές και ποδοσφαιριστές, πρόσωπα από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, καθώς και influencers, από Κύπρο και Ελλάδα! Oι δημιουργίες που θα παρουσιάσουν είναι από πασίγνωστους οίκους μόδας που εκπροσωπούν στην Κύπρο οι Κult Boutiques σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, όπως Gucci, Prada, Miu Miu, Dolce & Gabbana, J.W. Anderson, Etro, Jil Sander, Victoria Beckham, Casablanca, Khaite NY, Rhude και APC.

Όπως πληροφορούμαστε μεταξύ των ποδοσφαιριστών που θα δούμε σε ρόλο μοντέλου θα είναι ο Γιώργος Μερκής, ενώ οι Influencers είναι οι Mαίρη Ζαβού, Maria Gojkovic, Apollonia Peristianis, George V. Antoniou και Αriana Demian.

George Andoniou
George V. Antoniou
Maria Gojkovic
Ariana
Αriana Demian

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, την ευθύνη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης καθώς και όλη την αισθητική επιμέλεια του fashion show θα έχει ο Filep Motwary, Εditor-at-Large της Vogue Greece και fashion expert.  Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων, θα διατεθούν για τη ριζική ανακαίνιση των Παιδιατρικών Θαλάμων 1 και 2 του Μακάρειου Νοσοκομείου, που έχουν να ανακαινιστούν από το 1984. Ήδη το «Γκολ στη Ζωή», προχώρησε πρόσφατα σε δωρεά ύψους €280.000 για τις εργασίες ανακαίνισης των Παιδιατρικών Θαλάμων του Μακάρειου Νοσοκομείου, η ολοκλήρωση των οποίων θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επιπλέον αναβάθμιση των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών στα παιδιά της Κύπρου.

INFO

Τιμή εισιτηρίων:

Front row: €50

Δεύτερη σειρά: €35

 

Προπώληση εισιτηρίων: Τickethour, ΑCS Courier και σε όλες τις KULT Boutiques.

Πληροφορίες: 77 77 70 40

Μέγας Χορηγός: CiC Mercedes – Benz

Χρυσός Χορηγός: SHISEIDO GINZA TOKYO

Χορηγοί: NYX Professional Makeup, L’Oréal Professionnel, Petrolina, AstroBank, Athlos Capital, Techlink Ltd, Catercom Catering, Studio by Miraval, La Vieille Ferme, Contrex, San Pellegrino, Landas Colour

Yποστηρικτές: MSJ Group, Shoebox, Gurkha Security, Solomou Garden Centre, Sophia Flower Studio

Επίσημος αερομεταφορέας: Cyprus Airways

Xoρηγός Φιλοξενίας: Semeli Hotel

Διοργάνωση: Out of the Blue Creative Communications

Xορηγοί Επικοινωνίας: Kiss FM, περιοδικό Down Town

H εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του KOA

Ο Αρχαιολογικός χώρος χρησιμοποιείται με άδεια του Τμήματος Αρχαιοτήτων

Kulttogether 152 Of 239 1

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS