ΜΟΔΑFASHION NEWSΠοιο είναι το αγαπημένο styling trick των fasionistas;

Ποιο είναι το αγαπημένο styling trick των fasionistas;

Κάθε γυναίκα γνωρίζει πολύ καλά το σώμα της, ποια είναι δηλαδή τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του, τι την κάνει να νιώθει όμορφα και τι όχι και τόσο. Και ακριβώς σε αυτά τα σημεία πρέπει να κάνουμε focus και με γνώμονα αυτά επιλέγουμε ποια κομμάτια μας ταιριάζουν και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Σε όποια κατηγορία σωματότυπου και αν ανήκουμε βέβαια, υπάρχουν κάποια μικρά και εύκολα styling tips που μπορούμε να υιοθετήσουμε και τα οποία κολακεύουν τις περισσότερες σιλουέτες.

Ένα από αυτά είναι το να τονίζουμε τη μέση μας. Πώς θα τα καταφέρουμε; Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να προσθέσουμε επάνω από τα ρούχα μας μία ζώνη. Επάνω από το φόρεμα ή την πουκαμίσα μας, επάνω από ένα καφτάνι ή μία ολόσωμη φόρμα. Με αυτό τον τρόπο, εάν το σώμα μας είναι skinny δημιουργούμε καμπύλες, ενώ αν έχουμε ήδη καμπύλες τις τονίζουμε με τον πιο θηλυκό τρόπο.

Αυτό το trick μάλιστα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε σας look. Φορέστε μία ζώνη από ψάθα επάνω από το καφτάνι της παραλίας σας και μία ζώνη αλυσίδα επάνω από το αγαπημένο σας βραδινό φόρεμα. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και εσείς πολύ κομψή.

Ανδρεάνα Φραγκούδη

Άντρη Καραντώνη

Ιζαμπέλλα Χριστοδούλου

Νάσια Σιαηλά

Θέλξια- Βαλέρια Φραγκούδη

Στέφανη Σόλωνος

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS