ΜΟΔΑFASHION NEWSSISTERHOOD collection από την Answear.LAB με την Άντρεα Κυριάκου

SISTERHOOD collection από την Answear.LAB με την Άντρεα Κυριάκου

Η Άντρεα Κυριάκου εκπροσωπεί όλα αυτά που πρεσβεύει η νέα, περιορισμένη συλλογή SISTERHOOD του γυναικείου brand Answear.LAB που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του online fashion store answear.com.cy. 

Sisterhood σημαίνει δύναμη και η Answear.LAB, αποδεικνύει ότι η γυναικεία αλληλεγγύη δεν είναι μύθος και πιστεύει ότι μπορούμε να εκφραστούμε μέσα από το στυλ μας. Γι’ αυτό και στη συλλογή SISTERHOOD θα ανακαλύψουμε πολλές αναφορές και μηνύματα για τη γυναικεία αλληλεγγύη.

Η Άντρεα Κυριάκου είναι μητέρα, σύζυγος και επαγγελματίας η οποία αποτελεί έμπνευση για πολλές γυναίκες, ενώ ξεχωρίζει με το υπέροχο στυλ της. Η Answear.LAB πιστεύει ότι μπορούμε να εκφραστούμε μέσα από αυτό και το γνωστό μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 φωτογραφίζεται με ρούχα της συλλογής SISTERHOOD, ενώ ταυτόχρονα στέλνει μέσα από το like.com.cy δυνατά μηνύματα.

Η ίδια τονίζει μεταξύ άλλων ότι «Είχαμε φωνή αλλά ψιθυρίζαμε. Ο ψίθυρος δυνάμωσε και έγινε κραυγή. Δεν μπορεί κανείς να μην μας ακούσει και να δει όσα έχουμε πετύχει»

Τι σημαίνει για εσένα γυναικεία αλληλεγγύη;
Να αγαπάς τον εαυτό σου, και παράλληλα τη γυναίκα σαν οντότητα. Να αντιλαμβάνεσαι πως στηρίζοντας όλες τις γυναίκες ενδυναμώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό.

Shocking Pink 2

Με ποιους τρόπους πιστεύεις μπορεί έμπρακτα μια γυναίκα να δείξει την αγάπη και την υποστήριξή της σε μια άλλη;
Πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλά. Να είσαι ένας ώμος να ακουμπήσει. Εκεί που μπορείς και κρίνεις απαραίτητο, να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δώσεις χώρο σε μια άλλη γυναίκα να ανθίσει. Και κυρίως εκεί που χρειάζεται, να είσαι η φωνή της μέχρι ο ψίθυρος της, να γίνει κραυγή.

Γιατί πιστεύεις ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των γυναικών είναι τόσο σημαντική;
Γιατί μπορούμε να κάνουμε τα πάντα αρκεί να το πιστέψουμε. Και πολλές φορές εκεί χάνονται οι μάχες. Δεν το πιστεύουμε αρκετά. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να είμαστε επαγγελματίες, σύζυγοι, μητέρες. Ό,τι εμείς επιλέξουμε ή και όλα μαζί. Στηρίζοντας όλες τις γυναίκες, στηρίζουμε εμάς τις ίδιες. Σιγά σιγά ανοίγουμε δρόμους ώστε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

Silver Skirt Without Jacket

Τα τελευταία χρόνια ευτυχώς πληθαίνουν οι φωνές που σθεναρά υποστηρίζουν την γυναικεία αλληλεγγύη, πώς πιστεύεις ότι το καταφέραμε αυτό ως κοινωνία;
Είχαμε φωνή αλλά ψιθυρίζαμε. Ο ψίθυρος δυνάμωσε και έγινε κραυγή. Δεν μπορεί κανείς να μην μας ακούσει και να δει όσα έχουμε πετύχει. Τα κοινωνικά δίκτυα έδωσαν βήμα, ώστε να ακουστούν πολλές ιστορίες, και το πλαίσιο ώστε να μαζευτούμε, να γιγαντωθούμε και να ακουστούμε. Έχουν και τη θετικη τους πλευρά.

Denim 2

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή που έχεις πάρει αλλά και που έχεις δώσει σε μία γυναίκα;
Μέχρι να έρθει η δίκη μου σειρά, θα χειροκροτώ κάθε επίτευγμα σου με χαρά. Η επιτυχία της μιας δεν φέρνει την αποτυχία της άλλης. Το αντίθετο.

Οι δυνατές γυναίκες θαυμάζουν και υποστηρίζουν η μία την άλλη. Εσύ ποια γυναίκα θαυμάζεις;
Θα γίνω γραφική, αλλά παράλληλα δεν είμαι. Θαυμάζω τη μαμά μου για όλα όσα μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια κάνοντας τα να φαίνονται απλά, εύκολα, καθημερινά. Δεν ήταν. Σε αυτά τα απλά, καθημερινά χτίζονται χαρακτήρες.

Ποιες είναι οι βάσεις που θέτεις σε μια φιλία ώστε να κρατήσει στον χρόνο;
Θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν έμπρακτα. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν έχουν ανταλλακτική αξία αλλά σίγουρα θέλω να έχω ανθρώπους δίπλα μου που έχουν τις ίδιες αξίες. Που η φιλία δεν ερμηνεύεται ως μια συνάντηση για καφέ αλλά έχει πολύ βαθύτερο νόημα.

Skirt With Denim Jacket

Ποιος είναι ο πιο δυνατός γυναικείος δεσμός που έχεις χτίσει μέχρι σήμερα;
Έχω την καλύτερη αδερφή του κόσμου. Πολλοί θα πουν λογικό να έχεις καλή σχέση με την αδερφή σου. Αλλά δεν είναι δεδομένο και το ακούω πολύ συχνά αδέρφια να μην τα πάνε καλά. Ευτυχώς έχω μια αδερφή πολύ υποστηρικτική και δοτική, που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα.

Τι μηνύματα θα ήθελες να περάσουν μέσα από τον κόσμο της μόδας, για την γυναικεία αλληλεγγύη;
Πως η γυναίκα είναι πολυδιάστατη και δεν περιορίζεται σε καλούπια. Να στηρίζουμε ακριβώς αυτό. Τη μοναδικότητα η μια της άλλης.

Skirt With Denim Jacket 2

Η συλλογή SISTERHOOD της Answear.LAB παρουσιάζει δυνατά μηνύματα για τη γυναικεία αλληλεγγύη ενώ έχει έντονο το στοιχείο του ροζ. Εσύ ποια items της συλλογής έχεις ξεχωρίσει;
Έχω αγαπήσει το ροζ κουστούμι. Θέλω να φοράω έντονα χρώματα, γιατί με βοηθάει να αλλάζω διάθεση. Και το έχουμε όλοι ανάγκη λίγο χρώμα τελευταία. Έχω ξεχωρίσει επίσης τη silver φούστα και πολλά τζιν κομμάτια με λεπτομέρειες που τα κάνουν πραγματικά να ξεχωρίζουν.

Shocking Pink 1

Η νέα καμπάνια SISTERHOOD, συνδυάζει τον κόσμο της μόδας, της μουσικής και των τεχνών, αποθεώνοντας τη γυναικεία φιλία και αλληλοϋποστήριξης σε πολλά επίπεδα. Μέσα από αυτήν γίνεται μια προσπάθεια για εξισορρόπηση του ανταγωνισμού που είχε επιβάλει στις γυναίκες η πατριαρχική κουλτούρα και όλες οι γυναίκες να ενώσουμε δυνάμεις, να ενθαρρύνουμε η μία την άλλη, να κινητοποιούμαστε και να αγωνιζόμαστε για προσωπικούς και συλλογικούς σκοπούς, όνειρα και επιθυμίες. Αυτό είναι το όραμα της γυναικείας αλληλεγγύης που έδωσε την έμπνευση στην Answear.LAB να παρουσιάσει την νέα, περιορισμένη συλλογή της. 

Η νέα περιορισμένη συλλογή SISTERHOOD της Answear.LAB διατίθεται αποκλειστικά μέσω του answear.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS