ΜΟΔΑFASHION NEWSΤο μεγάλο φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό» επιστρέφει για 7η...

Το μεγάλο φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό» επιστρέφει για 7η χρονιά

Μετά από τρία χρόνια αναβολής, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, το μεγάλο φιλανθρωπικό fashion show επιστρέφει για 7η χρονιά. Πάντα, για καλό σκοπό!

Όπως και στις τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις, παρουσιαστής της φετινής λαμπερής φιλανθρωπικής βραδιάς, που διοργανώνει το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας και τελεί υπό την αιγίδα Υψηλή Προστασία της Πρώτης Κυρίας, Φιλίππας Καρσερά, είναι το Perwoll.  Το 7ο Φιλανθρωπικό Fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου 2023, στις 20:00 το βράδυ, στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, και τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη στήριξη του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου και του Panos Evripidou Foundation το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των οικογενειών πρόωρων νεογνών.

Διαβάστε επίσης: Επιστρέφει δυναμικά το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τις 6 προηγούμενες διοργανώσεις κατορθώθηκε να συλλεχθεί ποσό άνω των €110,000, το οποίο διατέθηκε σε ιδρύματα και οργανισμούς με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο high-tech θέαμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των γνωστών Κύπριων σχεδιαστών, Complice Stalo Theodorou, Athina Monoyiou, Theom by Menelaos Theodosiades, Polyxeni Pazarou, Maison Anna Dorothea, Tryfonas Modestou, Xariele by Xaritini Ellina, και  Mindy by Iliana. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η EMYANT με τις απίστευτες χειροποίητες τσάντες της και τα καταστήματα Michel Dali, Mork, Mindy Boutique, Jan Chapelle Boutique, ενώ την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟΓΙΟΥ Αποφοίτησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το πανεπιστήμιο Frederick Από παιδί δημιουργούσε τα δικά της φορέματα και παρακολουθούσε φανατικά την μόδα καθώς προέρχεται από γονείς σχεδιαστές. Από το 2019 εργάζεται στο Atelier Calia Monoyiou και έχει συμμετάσχει σε αρκετές επιδείξεις ως σχεδιάστρια κα ως κατασκευάστρια. Με τη δική της επωνυμία (AthenaMonkl_Designs) προωθεί τη θηλυκότητα και την κομψότητα δίνοντας βάση στο πατρόν και στο ύφασμα. Αγαπά πολύ τη χειροποίητη δουλειά και πιστεύει πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά αφού καθορίζει το τελικό αποτέλεσμα.

Athena Monoyiou

ΗΛΙΑΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Δυναμική και δημιουργική, με σπουδές σε Business Administration & Marketing Management, η Ηλιάνα Χαραλάμπους είναι μια εκ των ιδιοκτητριών των καταστημάτων γυναικείας ένδυσης στην Κύπρο, MINDY Boutiques. Σε ηλικία 18 ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της οικογενειακής επιχείρησης και συνάμα στο χώρο της μόδας. Η μόδα για αυτήν είναι έρωτας, συναίσθημα και τρόπος ζωής. Το πάθος της για τη μόδα και την γυναίκα, είναι πηγή έμπνευσης του κάθε ρούχου που δημιουργεί, έχοντας σαν στόχο της να αναδείξει την ομορφιά κάθε γυναικείας σιλουέτας. Τα τελευταία 14 χρόνια έχει ενσωματωθεί στην σχεδιαστική ομάδα της εταιρείας και τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει λανσάρει την δίκη της σειρά MINDY BY ILIANA

Iliana Charalambous

ΑΝΝΑ ΔΩΡΟΘΕΑ Έχει τελειώσει τις σπουδές της σε fashion και textile design στο Instituto Europeo di design, στο Μιλάνο και συνέχισε στο central saint martins στο Λονδίνο. Με βάση της το ατελιέ της, στη Λεμεσό,  η Άννα Δωροθέα έχει αναπτύξει γραμμές όπως «ready to wear”, «couture», «bridal» και «luxurious swimwear», με τις δημιουργίες της να έχουν περάσει τα σύνορα της Κύπρου και να τις συναντά κανείς και στο εξωτερικό.

Anna Dorothea

ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ Η αγάπη του για τη δημιουργία και η ανάγκη του για έκφραση τον γεμίζουν με πάθος για νέες συνεχώς εξερευνήσεις με υλικά και τεχνικές τελειοποιώντας τις δημιουργίες του αλλά και δίνοντας του έμπνευση για νέες ριζοσπαστικές ιδέες. Η συγκεκριμένη κινητήριος δύναμη τον οδήγησε στον κλάδο του Interior Design, στη δημιουργία ανατρεπτικών αντικειμένων πάντα με επίκεντρο τη μόδα και το σύγχρονο άνθρωπο και τις ανησυχίες που ενδεχομένως αυτός να τρέφει κάτω από την πίεση της καθημερινότητας. Καθοδηγούμενος από τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες ασχολήθηκε με το αρχιτεκτονικό σχέδιο, με τον σχεδιασμό επίπλων και φωτιστικών, τη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και το σχεδιασμό σκηνικών Θεάτρου και κοστουμιών. Κατά τη διάρκεια αυτών ανακάλυψε και τη μεγάλη του αγάπη, το κόσμημα, γι’ αυτό και ξεκίνησε να δημιουργεί τη δική του σειρά χειροποίητων κοσμημάτων. Οι ολοκληρωμένες του συλλογές τον οδήγησαν από πολύ νωρίς να εγκαθιδρύσει το δικό του Brand Name και από το 2009 κάθε του δημιουργία φέρει την επωνυμία Theom Designs byMenelaos Theodosiadis.  Έχει τιμηθεί με αρκετές διακρίσεις και έχει βραβευθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς για τις καινοτόμες του ιδέες όπως τo σακάκι που με τη χρήση ενός φερμουάρ μετατρεπόταν σε τσάντα ταξιδίου αλλά και το πολυμορφικό μαξιλάρι από ανακυκλώσιμα υλικά το οποίο κατέλαβε και τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό του Ε!Magazine και της περιβαλλοντικής οργάνωσης Born Free USA.

Menelaos Thepodosiadis

ΣΤΑΛΩ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γνωστή στο χώρο της μόδας, τόσο στη Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, αντλεί έμπνευση από κάθε γυναικεία προσωπικότητα και ετοιμάζει όμορφες δημιουργίες που αναδεικνύουν την καθεμία ξεχωριστά. Στα χρόνια της επαγγελματική της πορείας αναγράφονται αμέτρητες επιτυχίες και διακρίσεις. Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με διάσημες προσωπικότητες, διεθνούς εμβέλειας, γεγονός που συνέλαβε ακόμη περισσότερο στην αναγνώριση του ονόματος της, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η εγκυκλοπαίδεια Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού, με αφιέρωμα στις μεγάλες προσωπικότητας του 21ου αιώνα, συμπεριέλαβε το όνομα της κυρίας Στάλως Θεοδώρου, τιμώντας έτσι το έργο της και δίνοντας έμφαση στην σημαντικότητα του.

Stalo Theodorou

ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΜΟΔΕΣΤΟΥ Από τα πρώτα κιόλας βήματα στο χώρο, κατάφερε με το ταλέντο του να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Αν και πτυχιούχος χημείας, τον κέρδισε ο κόσμος της μόδας, αφού σπούδασε fashion design στο Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου, όπου αποφοίτησε το 2013. Εργάστηκε με τους σχεδιαστές JENA.THEO για την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, στην εταιρία Banana Republic στη Νέα Υόρκη, όπως επίσης με τις εταιρίες Nicole Farsi και Jack Wills. Η δουλειά του έχει επαινεθεί από  πολλούς  bloggers της μόδας και οι συλλογές τους παρουσιάστηκαν σε περιοδικά μόδας, σε Λονδίνο και Αμερική. Με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην κατασκευή, έχει αναπτύξει συλλογές με κομψές σιλουέτες για θηλυκές και εκλεπτυσμένες γυναίκες.

Tryfonas Modestou

ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΠΑΖΑΡΟΥ Οι δημιουργίες της είναι custom made haute couture το ίδιο και τα νυφικά της! Στο «Οκτώ με ένα σκοπό» έρχεται να μας παρουσιάσει τη νέα της συλλογή, Άνοιξη / Καλοκαίρι, εμπνευσμένη από τον ήλιο και την θάλασσα.  Θα κυριαρχήσει το λευκό χρώμα  και τα γήινά χρώματα σε συνδυασμό από χρωματιστές πινελιές. Επίσης, βραδινές δημιουργίες με αριστοκρατικό χαρακτήρα!

Polyxeni Pazarou

ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑ Σπούδασε σχέδιο μόδας στο IED Milanο και έζησε εκεί για 4 χρόνια δουλεύοντας σε αρκετούς οίκους μόδας. Η επωνυμία της, Xariell, είναι εξοικειωμένη με τη δημιουργία πολυτελών νυφικών και βραδινών φορεμάτων. Το μοναδικό minimal στυλ και η άποψή της με δόσεις glam αντικατοπτρίζονται στα σχέδιά της, κάνοντας κάθε γυναίκα να νιώθει ξεχωριστή.

Xaritini Ellina

ΕΜΥΑΝΤ Από μικρή ηλικία, ανακάλυψε τη χαρά του να δημιουργεί και να εκφράζεται μέσω της τέχνης. Παράλληλα με τις σπουδές της στον χρηματοοικονομικό, λογιστικό και επιχειρηματικό τομέα στο Πανεπιστήμιο του Νότινγκαμ στη Μεγάλη Βρετανία, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για την τέχνη και να αναπτύξει το δικό της εμπορικό σήμα με την ονομασία “EMYANT”. Οι δημιουργίες της είναι χειροποίητες και συνδυάζουν το μοντέρνο με το παραδοσιακό στυλ, δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα, τα χρώματα και την αρχή της βιωσιμότητας. Αξιοποιεί κάθε υλικό που έχει απομείνει από άλλα προϊόντα και το μεταμορφώνει σε καπελάκια (bucket hats).Τα προϊόντα που προσφέρει το brand ΕΜΥΑΝΤ περιλαμβάνουν χειροποίητες τσάντες και καπελάκια (bucket hats), δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και την ποιότητα κατασκευής. Οι τσάντες προσφέρουν λειτουργικότητα και μοναδική αισθητική, ενώ τα καπελάκια προσθέτουν μια ευχάριστη και μοντέρνα πινελιά στο ντύσιμο.

Emily Emyant

ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Powered by New Code Events & Modeling Ltd

Χρυσός Χορηγός – Astrobank

Μεγάλοι Χορηγοί –  University of Nicosia, Komodromos Group, Kronenbourg 1664 Blanc,  Lemon Park, Wedding Sky, Storage2rent & Blue Sky pool ltd.

Χορηγοί – IDS Interior Services, Lordos United Group, KEAN, Art by Art  Hair Salon, Kevin Murfy Royal Crown Insurance.

Υποστηρικτές: Florentia Charalambous makeup workshop & Beauty Boutique, Ταξίδι στην Εκπαίδευση, Public, Kyriakos Photography, Chris Evangelou Photography, Media Studios, Copy Paste, Maria Lazarou hair cosmetics, Qiqi, Envy Hair

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό Down Town & Kiss FM  & AdBoard

ΙNFO

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας 22512602, Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου 22428285/24361085 και Panos Evripidou Foundation 99468177

Περιοδικό Down Town, τεύχος 851

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS