ΜΟΔΑHOW TO WEARΙδέες για άνετα, στυλάτα και καλοκαιρινά looks στην εγκυμοσύνη!

Ιδέες για άνετα, στυλάτα και καλοκαιρινά looks στην εγκυμοσύνη!

Είσαι έγκυος και θέλεις άνετα και stylish outfits;

Η εγκυμοσύνη μέσα στο καλοκαίρι σίγουρα είναι λίγο πιο δύσκολη, εξαιτίας και της ζέστης, ωστόσο υπάρχουν αμέτρητες επιλογές όσον αφορά τα διάφορα looks που μπορείς να δημιουργήσεις γι’αυτό πάρε μολύβι και χαρτί και άρχισε να σημειώνεις!

Φέτος το καλοκαίρι θα σε βολέψει μιας και μια τάση που θα δούμε είναι τα φαρδιά ρούχα άρα θα έχεις πολλές επιλογές να δείχνεις πάντα στυλάτη αλλά το σημαντικό να νιώθεις και άνετη.

Η γνωστή influencer Rachel Parcell περιμένει το τρίτο της παιδάκι, πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η ίδια μας δείχνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ιδέες για εγκυμονούσες ώστε να δημιουργήσουν μοναδικά looks και να εντυπωσιάσουν!

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο που θα φοράμε όλες από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Μάλιστα, μπορείς να παίξεις με διάφορα έντονα χρώματα, αλλά και παστέλ αποχρώσεις ενώ μια ακόμη ωραία ιδέα θα ήταν ένα floral αεράτο φόρεμα!

Επίσης επιλογές έχεις και για την παραλία που σίγουρα θα θέλεις να πας μετά από την καραντίν και η Rachel Parcell σου προτείνει κυρίως ολόσωμα μαγιό σε παστέλ τόνους. Η ίδια επιλέγει ένα υπέροχο πουά ροζ μαγιό με έναν ώμο και κερδίζει τα βλέμματα πάνω της.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS