ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑHOW TO WEARΗ διαχρονική γοητεία της ρίγας το καλοκαίρι και τα key pieces που...

Η διαχρονική γοητεία της ρίγας το καλοκαίρι και τα key pieces που θα την απογειώσουν

Οι ρίγες είναι το κυρίαρχο print του καλοκαιριού. Είναι πληθωρικές, χρωματιστές, τολμηρές. Σε τέτοιο βαθμό που τα στυλιστικά ατοπήματα καραδοκούν –πείτε μας πώς θα συμπεριφερθείτε σε ένα ριγωτό total look για παράδειγμα- με απρόβλεπτα αποτελέσματα για την εμφάνισή σας. ΑΚολούθησε τους πιο κάτω στυλιστικούς κανόνες:

Παίξε κάθετα

Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες που μακραίνουν και αδυνατίζουν τη σιλουέτα δημιουργώντας ένα παιχνίδι με τις διαστάσεις προς όφελός σας. Αντίθετα, οι οριζόντιες ρίγες κονταίνουν και παχαίνουν, οπότε τις φοράτε μόνο αν είστε στα όρια της οδοντογλυφίδας.

Το παιχνίδι της έντασης

Πειραματιστείτε με λαμπερά χρώματα και συνδυασμούς όταν επιλέγετε παχιές ρίγες. Σε μια τέτοια περίπτωση οι αντιθέσεις δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο αποτέλεσμα, ειδικά αν φορέσετε ένα ριγωτό φόρεμα.

Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ήσυχο, συνδυάστε τις ρίγες σε μπλούζα ή τοπ και προτιμήστε κάτι πιο απλό για κάτω, προκειμένου να μην υποκύψετε ολοκληρωτικά –και ίσως αδέξια- στην τάση αυτή.

1 8

Ο παράγων «κλασικό»

Οι ασπρόμαυρες ρίγες ταιριάζουν καλύτερα στις πιο κλασικές εμφανίσεις. Ολοταχώς στην ντουλάπα του καλού σας για να «δανειστείτε» πουκάμισα με ρίγες σε άσπρο-μαύρο ή άσπρο-μπλε που προσθέτουν μια πιο ανέμελη κοψιά στο σύνολο. 

Τα key-pieces

#1 Η ψάθινη ριγέ τσάντα

Straw Bamboo Handle Tote Bag, Marks & Spencer

15 2

#2 Το φουλάρι/μαντήλι

16 1

Pure Silk Geometric Neckerchief, Marks & Spencer

#3 Το φόρεμα

19

Linen Rich Striped V-Neck Shift Dress, Μarks & Spencer

#4 To μπικίνι τοπ

651674406 B

CHANCEUSE Triangle bikini top, ETAM

#5 Το ολόσωμο μαγιό

01 89710641 4

Navy stripe cross-back swimsuit blue, Accessorise

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS