ΜΟΔΑΗ Ελληνίδα που κρύβεται πίσω από την νέα καμπάνια του Louboutin

Η Ελληνίδα που κρύβεται πίσω από την νέα καμπάνια του Louboutin

H τελευταία καμπάνια του μάγου των παπουτσιών Κριστιάν Λαμπουτέν που παίζεται αυτήν την εποχή σε όλη την Ευρώπη έχει άρωμα και υπογραφή ελληνική αφού τη σκηνοθετεί η κόρη του πρίγκιπα Μιχαήλ, Olga de Grèce.

Άνθρωποι της μόδας σχολίασαν αυτήν τη συνεργασία αναφέροντας τα εξής: «Ο σχεδιαστής και η Όλγα γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια και έχουν φιλική σχέση. Από τότε που ο μάγος των παπουτσιών έγινε κουμπάρος στον μυθικό γάμο της με τον Αϊμόνε της Σαβοϊας στην Πάτμο, εμπιστεύεται την αισθητική της, προσφέροντάς της τη δυνατότητα να δημιουργήσει».

2222

Το βίντεο-θρίλερ που πρωταγωνιστεί στα ξένα media αλλά και στο σάιτ του Λαμπουτέν έχει ως εξής: Η δαιμόνια ντεντέκτιβ φτάνει στο σημείο της δολοφονίας στηριζόμενη πάνω στις 20ποντες κοκκινόσολες γόβες της προκειμένου να εξιχνιάσει το μυστήριο. Στο παριζιάνικο διαμέρισμα την περιμένουν η καμαριέρα και φίλες της ιδιοκτήτριας η οποία κείτεται νεκρή στο πάτωμα. Η ιδιωτική αστυνομικός αρχίζει τις ερωτήσεις και μελετά όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο μεταξύ των οποίων και κάποιες γόβες.

3333

Στην καμπάνια του Λαμπουτέν κάθε ηρωίδα έχει το όνομα της γόβας που φοράει. Wawy Dolly η καμαριέρα, Baila Spike η ντεντέκτιβ και Amazula το θύμα, από τα σανδάλια Amazulo.

1111

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS