ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

ΜΟΔΑΜίνι φούστα το χειμώνα – Πώς τη φόρεσαν γνωστές Κύπριες

Μίνι φούστα το χειμώνα – Πώς τη φόρεσαν γνωστές Κύπριες

Αναμφισβήτητα, οι μίνι φούστες αποτελούν το πιο σέξι κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Ένα κομμάτι φετίχ που μπορεί να συνδυαστεί με χιλιάδες τρόπους, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε βραδινές εμφανίσεις.

Γνωστές Κύπριες από το χώρο της showbiz επιλέγουν να φορούν τις μίνι φούστες και να εντυπωσιάζουν με τους υπέροχους συνδυσμούς τους, όλες τις εποχές του χρόνου.

Δείτε πως φόρεσαν οι διάσημες Κύπριες τις μίνι φούστες τους φέτος το χειμώνα:

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Η παρουσίαστρια σε μια girly εμφάνισή της, επέλεξε να συνδυάσει τη μίνι μεταξωτή φούστα της με ένα απλό casual πουλόβερ σε απαλούς ροζ τόνους.

Κάλια Ελευθερίου

Η Κάλια Ελευθερίου τραβάει τα βλέμματα με μια πιο κλασική εμφάνιση. Φοράει τη μίνι φούστα σε σκωτσέζικο καρό και over the knee boots και ποζάρει αέρινη στον φακό.

Έφη Παπαϊωάννου

Η Έφη Παπαϊωάννου παραδίδει μαθήματα στιλ, συνδυάζοντας μια μίνι μαύρη φούστα με κρόσια με ένα total black look. Η μίνι φούστα στην πιο κομψή, κλασική και ταυτόχρονα ροκ εκδοχή της.

Χριστιάνα Αριστοτέλους
Η Χριστιάνα Αριστοτέλους φοράει το μίνι στο αγαπημένο της ροζ και το συνδυάζει με denim πουκάμισο. Εξαιρετικός συνδυασμός που ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της.

Χριστιάνα Θεοδώρου

Η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου επιλέγει έναν εναλλακτικό τρόπο να φορέσει το μίνι. Φοράει μάλλινο μίνι φόρεμα με ψηλές μπότες πετυχαίνοντας έναν πολύ θηλυκό συνδυασμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS