ΜΟΔΑΌσκαρ 2019: Πωλούνται τα φορέματα των Lady Gaga, Εμίλια Κλαρκ κ.ά.-Δείτε πόσο

Όσκαρ 2019: Πωλούνται τα φορέματα των Lady Gaga, Εμίλια Κλαρκ κ.ά.-Δείτε πόσο

Το Χόλιγουντ φόρεσε τα καλά του για άλλη μία χρονιά για να υποδεχθεί τις διασημότητες στην 91η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Οι λαμπερές τουαλέτες και τα κοστούμια των διάσημων ηθοποιών έκλεψαν και πάλι την παράσταση ενώ η μόδα του κόκκινου χαλιού συνεχίζει να αιχμαλωτίζει την προσοχή των fashionistas.

Σύμφωνα με την παγκόσμια πλατφόρμα αναζήτησης Lyst, οι αναζητήσεις για τον Christian Siriano, αυξήθηκαν κατά 100% στην ιστοσελίδα μετά την εμφάνιση του Μπίλι Πόρτερ με tuxedo φόρεμα του σχεδιαστή στο κόκκινο χαλί.

Ωστόσο, πως θα αντιδρούσατε αν σας λέγαμε ότι τώρα είναι δυνατόν να αγοράσετε τα λαμπερά φορέματα που φορούσαν κάποιες από τις διασημότητες όπως οι Lady Gaga, η Λουπίτα Νιόγκο;

Από το εμπνευσμένο από το «Breakfast at Tiffany’s» μαύρο φόρεμα του Brandon Maxwell που φόρεσε η Lady Gaga, μέχρι το φωτεινό πορτοκαλί φόρεμα Rossie Assoulin της Εμίλια Κλαρκ, ας δούμε κάποια από τα φορέματα που μπορείτε να αγοράσετε με μερικά κλικ.

Brandon Maxwell, Σατέν φόρεμα, 6.920 ευρώ
Η Lady Gaga εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ με ένα μαύρο φόρεμα Brandon Maxwell, με μια στενή μέση και λεπτομέρεια με φερμουάρ. Για αξεσουάρ φόρεσε το φημισμένο κίτρινο διαμάντι των Tiffany’s & Co.

Η Audrey Hepburn είχε φορέσει το συγκεκριμένο διαμαντένιο κολιέ σε φωτογραφήσεις για την ταινία «Breakfast at Tiffany’s» το 1962.

 

Brandon Maxwell, φούξια μακρύ φόρεμα, 8.388 ευρώ

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα φούξια φόρεμα που πρωτοπαρουσιάστηκε στην φθινοπωρινή/ χειμωνιάτικη κολεξιόν 2019 του σχεδιαστή. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι αρκετά φουσκωτό και έχει ένα περίεργο κόψιμο στα πλαϊνά για να τονίζει την λεπτή μέση.

Oscar de la Renta, Φόρεμα με τούλι και φτερά με έναν ώμο, 29.954 ευρώ
Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός φόρεσε ένα ονειρεμένο φόρεμα με έναν ώμο με φτερά στρουθοκαμήλου στο πάρτι του Vanity Fair.

Τα φτερά αποτέλεσαν μια σημαντική τάση στις πασαρέλες για τις ανοιξιάτικες / καλοκαιρινές κολεξιόν των οίκων μόδας, όπως αυτές των Gucci, Tom Ford και Marc Jacobs.

 

 

Rossie Assoulin, κόκκινο, βαμβακερό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, 2.215 ευρώ
Αυτή η δημιουργία της Assoulin, ήταν η επιλογή της Εμίλια Κλαρκ για το πάρτι του Vanity Fair, και περιελάμβανε μανίκια balloon και τσέπες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS